· 

2022-04-23 JO13-4 De Volewijckers-TOB 2-4 (2-0)


2022-04-23 JO13-4 De Volewijckers-TOB 2-4 (2-0)

 

JO13 van TOB draait de rollen om binnen 5 minuten in de tweede helft..... 2-4 (2-0).....


In een zeer onderhoudende partij waren de heren van TOB uit Westelijk-Noord sterker dan de heren van de JO13-4 van de Banne-mannen van De Volewijkers.  In de eerste 35 minuten een kansenverhouding van 70%-30% in het voordeel van TOB, maar een 2-0 voorsprong, en een gemiste penalty, voor De Volewijkers.  Zo kan het dus lopen in, met name, het jeugdvoetbal.....

 

De tweede helft kwam TOB goed terug, en draaide het de wedstrijd totaal om.  De TOB-spits die in de eerste helft de mooiste kansen liet liggen, was nu een stuk scherper en prikte er binnen 5 minuten 3 in....  Waaronder een penalty wegens een ongelukkige handsbal van verdediger.  Dat het in de resterende tijd nog een 4e kon maken was voor de statistieken.  Ondanks dat De Volewijkers nog enkele mooie kansen/mogelijkheden door de TOB keeper zag worden tegengehouden....

 

Als misschien de laatste weken opvalt dat ik iets over De Volewijckers teams schrijf en ook voor hun foto's maak, dan is dit omdat ik de vraag heb gekregen van deze Banne Boys, om een foto shoot voor deze roemruchte club te maken..... Niet omdat ik plots mijn Blauw-Zwarte roots zou zijn kwijtgeraakt (RR)