·

2022-09-24 JO16 Telstar-JO16 Almere City FC 3-1 (1-0) (C4)

Foto's:  Raymond van Kooten
Foto's: Raymond van Kooten

Knappe overwinning van de JO16 van Telstar tegen de gasten uit Almere, 3-1 (1-0).....

Een nieuwe start.

De jonge Witte Leeuwen speelde de vierde competitiewedstrijd van het seizoen thuis tegen Almere City
Het begon als een echte herfstdag met lichte regen, maar met goede voetbal omstandigheden. Daar hebben de jonge Witte Leeuwen goed gebruik van gemaakt. Door te winnen met 3-1.
De wedstrijd verliep over en weer, maar met goede afwerking van Telstar,  staat het 1-0 bij rust. Dat trekken de jonge Witte Leeuwen goed door in de 2de helft met een goede start waar het al snel 2-0 word. Dan valt ook nog de 3-0 binnen. Door een ongelukkige handsbal kreeg Telstar een penalty tegen, deze word mooi gestopt door Sem. Maar helaas blijft het doel niet schoon en valt later de 3-1 binnen. Naar maten de wedstrijd verder loopt word het ook steeds beter weer en komt de zon en houden de jonge Witte Leeuwen de 3 punten thuis (WO).

Aankomende woensdag (19:15) speelt de O16 een oefenwedstrijd thuis tegen Quick Boys. De wedstrijd is vrij te bezoeken bij Sportpark Zeewijk.

Foto's door:  📸 Raymond van Kooten