· 

2022-06-25 Toernooiwinst in Blokker voor de JO16 Telstar


2022-06-25 Toernooiwinst in Blokker voor de JO16 Telstar


Het werd – nadat er 25 minuten lang opnieuw niet was gescoord –  de wedstrijd van Sven Scheringa, Berkantcan Poelgeest, Abdulghanie Ait Mouhou en Sem Mendel. De eerste drie benutten in de noodzakelijk geworden strafschoppenserie hun penalty en Sem pareerde één Eindhovense pingel. Het feestje dat na de beslissende strafschop van Abdulghanie op het veld werd gevierd, verklapte dat er na twee weken trainen al een hecht team ontstaat.

 

Helaas bleek dat team net niet goed genoeg om de grote beker in ontvangst te mogen nemen. Twee foutjes werden resoluut door Cambuur afgestraft, waarna Tom Smit op aangeven van Milan Wilson nog wel de 2-1 maakte. Maar de gelijkmaker viel ondanks een aantal halve kansen niet. Toch verlieten de Telstar spelers het sportcomplex met de kin omhoog en de borst vooruit. Het is duidelijk dat er op het trainingsveld stappen in de goede richting worden gezet.