· 

2022-09-10 aankondiging JO21 Hercules-JO21 Telstar (C2)


2022-09-10 aankondiging JO21 Hercules-JO21 Telstar (C2)

Komende Zaterdag 15:00u. gaat de JO21 van Telstar het opnemen tegen de leeftijdgenoten van Hercules.  Op zich al een indrukwekkende naam, en uit de geschiedenis van mijn jeugd club weet ik dat doordat de Utrechters eerder deze naam hadden gekozen , D.W.S., D.W.S. is werd.... , en de eerste pot een 3-3 gespeeld tegen Hollandia uit Hoorn,  ook een vooraanstaande jeugdopleiding.  Veelal komen er spelers door vanuit de Hollandia jeugd, naar de BVO's van FC Volendam en de grotere broer AZ.  
Het wordt de tweede proef voor het team van Michael Dingsdag, dat tegen zeker geen valse star had tegen de JO21 van De Dijk.  Deze werden met 6-1 terug naar Amsterdam Noord gestuurd.....     Succes mannen..... (RR)