· 

2022-11-19 JO16 Almere City FC-Telstar 2-2 (1-1) (C11)


2022-11-19 JO16 Almere City FC-Telstar 2-2 (1-1) (C11)


 

"Één punt mee naar Velsen door een verdiend doelpunt in de blessure tijd." 2-2 (1-1).....


De mannen van de Onder 16 reisde vandaag af naar Almere City voor alweer de elfde competitiewedstrijd van dit seizoen. De eerste wedstrijd van het seizoen waarbij de temperaturen flink zijn gedaald, het is dus belangrijk goed warm en gefocust de wedstrijd in te gaan.

Dat is gelukt. Het openingsdoelpunt valt in de 22ste minuut door doelpuntenmaker Julian Louwman, die wordt omgeroepen door de stadion speaker, (0-1)... De mannen houden zich sterk maar net voor de rust gaat het mis. Één minuut voor rust valt het tegendoelpunt. (1-1).....

De tweede helft in Almere City duidelijk de betere ploeg met hun snelheid voorin. Mark Wolfe houd een aantal goede kansen tegen maar in minuut 65 is het raak voor de tegenpartij. (2-1)
De wedstrijd blijft spannend. Er moet meer in zitten dan wat er nu is gegeven. De extra minuten gaan in en Telstar blijft als échte Witte Leeuwen vechten. Dan is daar Abdulghanie Ait Mouhou, in de 82ste minuut met de gelijkmaker, 2-2...  De mannen van Almere laten na deze late gelijkmaker hun kop wat meer hangen. Kort daarna wordt de wedstrijd afgefloten.... (KiKi)

Er staan nog drie wedstrijden op het schema voor de winterstop. Aankomende zaterdag komt DCG RKSV in Velsen op bezoek. De wedstrijd is vrij te bezoeken. Aanvang: 12:00, Sportpark Zeewijk.