·

2023-02-18 JO18 Waterwijk-JO18 Telstar 2-3 (1-0) (C6)

x

Verslag en foto's Rick Gerritsen

Een beetje van onszelf en een beetje van de man in het Zwart. Prachtige  goal sluitstuk van een lastige wedstrijd. 3 punten in het boek..... 2-3 (1-0).....

Vol goede moed en goede energie, maar wel een kwartier later, aan de wedstrijd begonnen. Als snel bleek dat de energie en de wil om te winnen niet in verhouding was tot hetgeen wij hadden afgesproken. En verloren wij de duels eenvoudig en waren we allemaal veelal te laat.

En de resulteerde in de onvermijdelijke tegentreffer in de 32e minuut waar een speler van ons ook nog eens onfortuinlijk ten val kwam.
De bespreking in de rust liet zich raden en met drie wissels de 2e helft in.

En ja hoor, na nog geen 4 minuten maakten wij de gelijkmaker,  1-1. Maar het spel bleef rommelig, alhoewel de tegenstander ook minder weerstand gaf.
De scheidsrechter maakte het er overigens ook niet eenvoudig op en paste zich moeiteloos aan het niveau van de wedstrijd.

In de 65e minuut een goal van ons, die met een snelheid van nog geen 10 km per uur het doel van de tegenstander inrolde. Maar tellen deed het en daar gaat het om.  In de 77e minuut valt de 2-2 met grote dank aan de man in het zwart.
Anyhow, dan scoren wij toch de 2-3. En hoe, van 20 meter aan de zijkant onderkant lat.  Daarna nog een paar penibele minuten voor eenieder. En dan winnen; that’s all (RG).