· 

2023-02-26 Trainers Jeugdopleiding Telstar ondersteunen, in het BUKO stadion, "Jonger Oranje" voetbaldag

2023-02-26 Trainers Jeugdopleiding Telstar ondersteunen, in het BUKO stadion, "Jonger Oranje" voetbaldag

 

Meer dan 200 aanmeldingen in het BUKO. stadion, voor de "Jonger Oranje" voetbaldag.....


Zondag 26 februari  jongstleden was de voetbalfirma "Jonger Oranje" te gast in het BUKO.Stadion van de BVO Telstar.  Meer dan 200  jeugdspelers en -speelsters, komend uit vrijwel het gehele land, hadden zich aangemeld en ingeschreven, om aan deze jeugd voetbaldag deel te nemen. Alle deelnemers werden door de hoofdsponsoren voorzien van een Robey shirt inclusief het Telstar-logo en de BUKO. reclame.

Foto gemaakt door Genairo D. (7 jaar)
Foto gemaakt door Genairo D. (7 jaar)

Ouders en spelersbegeleiders waren in grote getallen op gekomen aanwezig om het voetbal, van de jongelingen te ondersteunen. Ook ondersteuning vanuit Telstar zijde was geweldig, vrijwel alle trainers vanuit de Jeugdopleiding waren belangeloos aanwezig, om "Jonger Oranje" van scoutingsgegevens te voorzien, zodat zij per leeftijdscategorie, tot een 'finale team" zouden kunnen komen....  De opzet van deze exercitie is om de jongelui die zijn uitgekozen aan de hand van deze gegevens, uit te nodigen om in een finale ronde, nogmaals hun kunsten te laten zien.  Al met al was het naar mijn mening een geweldige middag voor deze jongelingen, en hun ondersteuners. Daarnaast speciale een dank aan de 2 dames van de EHBO, die deze gehele dag aanwezig waren, en gelukkig niet hoefden uit te rukken (RR)