· 

2014-03-15 chillen op de Antillen en “Red Jane”


Zaterdag 15 maart 2014, chillen op de Antillen en “Red Jane”


 

Goh, eigenlijk weer een dagje helemaal niets, alleen flink chillen en/of maar heel weinig doen. Wist niet dat ik dat zo goed kon.   Volgens mij noemen ze dit nou chillen op de Antillen, uitrusten en genieten. Maar komende dagen toch maar wat meer actie gaan inbouwen, want rust roest, dat kan natuurlijk niet. Gisteravond hadden wij al contact gehad met een nieuwe “bewoonster” van Amalia Apartments. Een rood witte poes, voor het gemak maar “Red Jane” genoemd, de vrouwelijke versie uit de Mentalist. Als je zo’n klein beestje ziet, amper een week of 10 oud, weet je hoe afhankelijk dieren van de mens zijn geworden. Jankend, kroelend en wat al niet meer, de aandacht van ons, de bezoekers van “A A” vragend. Ook dan merk je hoe de mensen in elkaar steken. Ruwe bolster blanke pit, Haitham Metry, die op zijn “A A” geen “Pets” kan dulden vanwege overlast voor zijn bezoekers. Maar wel direct via FB een advertentie plaatsen, “kat gratis op te halen bij…..” En alles in zijn werk stellend om een onderkomen te vinden. Maar eerst nog naar de “buurt Super” om het nodige te eten te halen voor de kleine verstekeling. Maar ook via onze “familie” op dushi Korsou, hebben we natuurlijk onze ingangen. Oma “Montaña” had volgens zeggen nog wel een plekje voor deze lieverd. Eerst kat in de zak, dan kat in de tas, vechtend voor elke centimeter, de poes verplaatsen in onze “I10 bolide” naar Betty en Kubes. Koppie erin, koppie eruit en maar janken, als zoveel kleintjes, die niet weten dat de ouderen vaak goede bedoelingen hebben, voor hun. Bijna was het zover dat de familie Pustjens overstag gingen en deze Cora Blancu zelf aan de eigen have wilden toevoegen. Maar gered door de bel, kwam Oma “Montaña” om de jongeling op te halen. Dus maar weinig actie vandaag, maar wel weer een goede daad verricht. Morgen maar weer zien