2017-05-13 NAC - JVOZVanmiddag een leuke wedstrijd waarbij twee teams vol op de aanval gingen. De tegenstander probeerde met af en toe wat pittige overtredingen, waartegen "the Man in Black" regelmatig vergat op te treden, de ploeg uit Breda in de greep te krijgen. Echter door het grotere technische vermogen, kon NAC de wedstrijd naar zich toe trekken, en tenslotte een vrij simpele overwinning 3-0 behalen. Zo werd het regulaire seizoen, met een 7e plaats, écht in de middenmoot, mooi afgesloten. Gezien het vertoonde spel, kun  je zeggen dat de NAC opleiding deze jongens weer een stapje dichter bij het beoogde doel heeft gebracht.


2017-05-08 Dordrecht - NACVriendschappelijke wedstrijd van de NAC Jeugd O13 jaar tegen die van Dordrecht, in het stadion aan de Krommedijk. Resultaat 0-1 voor NAC, onder het toeziend oog van Dordrecht's ass-trainer Johan Versluis, in een vaal voorjaarszonnetje. Geprobeerd een aantal opnames te maken en te plaatsen, met diverse variabele toestel instellingen, zo duidelijk mogelijk, en zo min mogelijk gekunstelde aanpassingen te doen.


2017-04-20 Willem II - NAC 2-1Vanavond in Tilburg een enerverend potje voetbal van twee tot in de botten gemotiveerde teams. In een af en toe, hoog misschien wel tè hoog tempo, waren beide partijen zeer aanvallend ingesteld, zonder echt gevaarlijk te kunnen worden. Met een "Hongaarse REF", die dingen zag die er niet waren en niet zag wat hij wel moest zien. Jammer want dit leverde van beide zijden, de onnodige irritatie op. Nadat NAC met een mooi afstandsschot vanaf zo'n 25 meter, op een voorsprong was gekomen. Een minder moment van de als een huis staande verdediging, leverde de 1-1 op. Na een corner konden de Tilburgers ook nog, met het hoofd, de 2-1 scoren. Een gelijkspel was wel minimaal de verhouding, en verdiend geweest. Helaas voor de mannen uit Breda bleef Willem II aan de goede kant van de score. Alsnog had de REF, in de "dying seconds" misschien nog een hands gevalletje kunnen honoreren, echter besloot hij anders, en zo was de einduitslag bekend.


2017-04-16 Baronie toernooi  2e Plaats


Tweede plaats voor de Jeugd Onder 13 van NAC op leuk bezet Baronie toernooi, alleen de Jeugd van PEC Zwolle, was in de finale te "sterk" voor de mannen van Jan en Michael. Deze werd verloren met 1-0. Jammer maar helaas.2017-04-08 Vitesse-NAC 2-0Op een schitterend mooi trainingscomplex, waar onze goede vriend Theo Bos gelukkig nog steeds de wacht houdt. Werd vanochtend op een redelijk onzinnig tijdstip, 10.00u. voor kinderen uit Middelburg, Rotterdam, Breda etc., deze wedstrijd gespeeld. Waarschijnlijk werd de tijd aangezet door de bond, vanwege te kort aan speelruimte. Dat was jammer, misschien mede daardoor ook een gebrek aan stootkracht, bij de bezoekers. Het uiteindelijke 2-0 resultaat was echter wel verdiend voor Vitesse, zij hadden wel de meeste kansen, 3-om-2. Waarvan zij er 2 hebben benut. Echter geen doelpunt te noteren voor NAC. Jammer volgende wedstrijd weer beter.2017-02-18 NAC-PSV 0-0
2017-01-21 Sparta-NAC  2-0 (beker)
2016-12-03 NAC-Excelsior 0-0 (met SJ9000)