Camera test pagina (Nikon P900 , Canon EOS 1D mark iii en 1D mark iv, EOS 450D)


Dit is niet langer alleen de test pagina van de P900, echter ook zijn er op mijn foto site foto's geplaatst met mijn twee nieuwe aanwinsten, de Canon EOS 1D Mark iii en de Canon EOS 450D.  Geheel onderaan deze pagina kunt u een fotocursus terugvinden, waar alle do's en dont's worden uitgelegd.  Deze Syllabus is gemaakt door de Firma Fotel, die uitstekende "live" foto cursussen verstrekt.

Ik heb om mijn nieuwe camera te testen deze "Camera test pagina" opgezet, met plaatjes van de Nikon P900. Deze pagina bevat voor mij veel zin én onzin. Hopelijk komt dit niet te storend over.  De meeste opnamen bevatten foto's aan het IJ in Amsterdam Noord.

  Ik heb op deze link pagina een aantal testen gedaan om mijn onlangs aangeschafte camera beter te leren kennen.

Klik op test om dit te kunnen bekijken via deze link. Het gros van de foto's heb ik gemaakt aan de oevers van het IJ, in Amsterdam.

Nikon P900 Z/W test


Testen in het vliegenbos

Met de Zwart/Wit instelling gaan testen in het Vliegenbos, Amsterdam Noord.  Jammer dat het redelijk "blauwe handen weer" was.  Dusdanig dat het lastig werd om aftedrukken.