Jeugdopleiding SC Telstar JO16        2021-2022

Klik op deze foto om naar de individuele spelers foto's van SC Telstar.nl te gaan......
Klik op deze foto om naar de individuele spelers foto's van SC Telstar.nl te gaan......

2022-05-07 JO16 Almere City FC - Telstar 3-4 (1-0)

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site)


Zaterdag 7 mei
Telstar o16 speelt een hele belangrijke uit wedstrijd tegen Almere City dat 1 punt boven ons staat..
De wedstrijd begint heel vroeg. 9:30 was de aftrap en omdat er te veel teams op het sportcomplex moesten spelen. Dus was het voor veel spelers vroeg opstaan.
Het is een belangrijke wedstrijd omdat er 5 van de 8 clubs in de competitie nog kans hebben om te degraderen. Telstar heeft de punten hard nodig om dat te voorkomen.

 

1ste helft
Telstar begint met de aftrap. Met een lange bal de rechterhoek in op de helft van Almere City. De wedstrijd is begonnen met veel duels om de bal te behouden. Almere City is ook 1 van de 5 clubs die punten hard nodig heeft. Het is erop of eronder vandaag. Je merk dat het nog vroeg is voor de spelers. Er is meer balbezit voor Telstar maar er worden steeds verkeerde keuzes gemaakt aanvallend. Dan wordt Almere sterker en probeert met veel lange ballen gevaarlijk te worden. Telstar veroverd de bal weer en probeert aan te vallen aan de linker zijkant. De bal wordt naar het middenveld gespeelt en komt in bezit bij Almere. Zij spelen de bal snel over de grond achter de verdedigende linie. De snelle spits gaat achter de bal aan en gaat zo het doelgebied in en schiet de bal langs Van Wijk 1-0 (7 min). Het is een vroege achterstand maar we zien ook dat het alle kanten op kan gaan. We zien dat Telstar ongelukkig is maar dat er wel meer in zit.

2de helft
Telstar moet toch meer doen om de 3 punten mee te nemen en om degradatie te voorkomen. Almere City begint met de aftrap. Ze spelen een lange bal de hoek in met veel rennende spelers van hun naar de bal. De bal wordt goed verwerkt en Telstar mag weer beginnen met opbouwen. Je ziet dat Telstar de rust nodig had om wakker te worden. Het staat ook beter op het middenveld nu. Er zit meer energie in. Het rond tikken naar elkaar gaat sneller en beter. Telstar wordt gevaarlijk en er komen wat corners uit. Dan de 42ste minuut Aleksandrovs neemt een van de corners. Die legt hij achter de penalty stip waar Olfers hoger dan de rest spring en de bal diagonale in de hoek kopt 1-1. Het begint te leven. Dit doelpunt hadden ze nodig. Telstar wordt steeds gevaarlijker en zitten dicht bij een volgend doelpunt. Er zijn kansen geweest voor Lamkadame en Raspoort maar die kregen de bal er nog niet in. Er is weer een corner maar nu aan de andere kant voor Telstar. Aleksandrovs weer achter de bal. Hij speelt de bal hoog hard door het 5 meer gebied heen. Niemand raakt de bal en beland achter het 5 meter gebied bij Lamkadame die de bal goed legt en op doel schiet. De bal wordt geblokt en komt terecht voor de voeten van Olfers die de bal het doel in knalt 1-2 (55 min). 3 minuten later is het weer raak door een penalty. Door goed veld spel werd Reijne met een steekbal het doelgebied ingestuurd. Daar had Reijne een duel waarbij hij goed voorbij zijn man ging maar werd neergelegd, Penalty!! Raspoort nam de penalty. Hij schoof de bal hard en beheerst langs de keeper 1-3 (57 min). Dan komen er minuten waarbij Almere sterker wordt. Er worden een paar cruciale duels verloren en zo kwam Almere weer terug in de wedstrijd. Met een snelle goal 2-3 (59 min), kreeg Almere er weer geloof in. In de 70ste minuut werd het zelfs 3-3. Nu was het wel weer echt een spannende wedstrijd. De ruimtes werden groter. Aleksandrovs werd gewisseld voor Ait Mouhou die nog even heel veel energie kon geven in de 4 minuten die hij kreeg. Ait Mouhou ging volle bak en was overal waar de bal was. De laatste minuut van de wedstrijd ging hij druk op de bal zetten op de centrale verdediger die de bal aan de zijkant van het veld kreeg ter hoogte van het doelgebied en probeerde de bal terug te spelen naar de keeper. Daar had Raspoort ook op gerekend en pakte de bal af vlak voor dat de bal bij de keeper kwam. Hij ging om de keeper heen en schoot uit een moelijke hoek de bal over de grond. Er waren nog verdedigers die sprintent naar de bal en het doel gingen maar het was voor hun te laat. De bal rolde over de lijn en Telstar kon in de hoek gaan juichen 3-4 (80 min). Kort daarna floot de scheidsrechter af. Telstar ontsnapt aan een gelijk spel en neemt de volle buit mee naar huis. Nu is het afwachten wat de rest van de competitie doet. De onderste 2 clubs degraderen. Zeeburgia is de eerste die ons niet meer kan inhalen. We mogen de competitie 21 mei thuis eindigen tegen DCG die op de 2de plaats staat  (SO)

 

Opstelling: Van Wijk, Oyemah, Olfers, Bakridi, Benzziene, Treffers, Lamkadame, Housseini, Raspoort, Reijne, Aleksandrovs

Wissels: Hogerburg, Ait Mouhou, Lamalmi

 2022-05-07 JO16 Telstar - DEM 9-1 (6-1)

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site)


Foto's va Hannu Reijne....   foto keuze Chris D
Foto's va Hannu Reijne.... foto keuze Chris D

De JO16 speelt eindelijk weer een wedstrijd door een lange stop in verband met corona en voor het eerst in het Buko Stadion. Het wordt een leuke wedstrijd want het is een derby tegen DEM.
2022-04-09 JO16 DWS-Telstar 0-0 (0-0)

Wil je nog overig nieuws bekijken, vanTelstar  teams, klik dan op het Telstar logo.

Blijf anders hier op de Sportafdeling van  mijn site.....


Telstar vergeet overwicht om te zetten in doelpunten.... Scheidsrechters assistent staat de winst in de weg.... 0-0


Vandaag hebben we de uitwedstrijd DWS op het programma. Vorig week een pijnlijke nederlaag gehad tegen Waterwijk. Het is nu belangrijk dat Telstar punten gaat pakken om er voor te zorgen dat ze volgend seizoen ook weer in de 4de divisie spelen. Na deze zijn er nog drie moeilijk wedstrijd te gaan.


De eerste helft
Telstar heeft veel balbezit. DWS speelt 1-5-3-2 en zakken in om via een counter gevaarlijk te worden.
Het is even in het begin een beetje zoeken hoe Telstar het best konden staan. Ze wonnen elke keer snel de bal terug. Er kwamen wat halve kansen. Telstar creëerde steeds een man meer aan de zijkanten van het veld en kwamen daar door 1 op 1 voorin te staan. Doordat dat gebeurde konden de aanvallers een paar kansen creëren en er kwamen wat corners uit. Je zag dat Telstar veel sterker was maar dat kon je nog niet zien op het scorebord.
Er kwamen wat vliegende tackles voorbij aan DWS kan wat wonderbaarlijk niet bestraft werd. In de 35 min kwam er weer z'n duel en Boerebach moest met een  dubbelgeklapt enkel van het veld af. Min 38 kwam Benzziene het veld in voor Boerebach. Na een paar mooie kansen gemist te hebben werd het rust.

2de helft
Telstar begon weer net zo geconcentreerd en gefocust als de eerste helft. Het ging zelfs wat makkelijker dan de eerste helft althans zo zag het eruit. DWS probeerde druk te zetten op de backs van Telstar maar de afstanden waren zo groot dat het niet te belopen was voor de DWS spelers. Zo kon Telstar elke keer naar voren spelen en een aanval proberen in te zetten via de backs. De scheidsrechter stond niet echt aan onze kant dat kon je goed zien aan de overtredingen die er gemaakt werden. In de 57 min werd er fantastisch een driehoek gevormd achterin met Olfers, Oyemah en Vijent. DWS werd door 1 keer raken helemaal weggespeeld aan de rechterkant van het veld en zo kon Oyemah een diepte bal naar Nabil spelen. Die op zijn beurt veel sneller was dan zijn tegenstander en zo aan de rechterkant van het veld richting het doelgebied kon dribbelen. Hij gaaf een perfecte voorzet over de grond op een inlopende Raspoort. Hij kwam tussen twee verdedigers door voor het doel vrij en schoot de bal langs de keeper. Iedereen was aan het juichen maar de grensrechter stond met zijn vlag omhoog. De scheidsrecht besloot zonder te twijfelen dat het buitenspel was, en zonder enig overleg met de assistent scheidsrechter. Deze linesman had de eerste helft al een paar keer gevlagd ondanks dat het helemaal geen buiten spel kon zijn. Nu stond hij ook weer niet op lijn met de verdedigers dus was het voor hem niet te zien of het buitenspel was. Helaas bleef het 0-0. Na 60 min werd Treffers gewisseld, en Housseini kwam voor hem in de plaats.
Het werd op het einde nog heel erg spannend. Telstar had het gevoel dat ze een doelpunt konden maken. Er kwamen heel wat kansen voorbij om die bal er in te schieten. Reijne kreeg nog een kans in het strafschopgebied. In zijn actie, ging hij zijn tegenstander voorbij die hem vast hield en kwam daardoor niet verder en viel toen op de grond. De scheidsrechter vond het weer niks en werd er door gevoetbald.
Zo werden er nog wat gevaarlijke kansen gecreëerd met Nabil die de bal er niet in kreeg. De wedstrijd eindigde in een teleurstellende 0-0  (SO)

 

De volgende wedstrijd is 16 april tegen Groningen thuis om 12:00 bij stormvogels.

Opstelling: Van Wijk, Oyemah,  Olfers, Bakridi, Boerebach, Vijent, Nabil, Treffers, Raspoort, Reijne, Aleksandrovs.


Wissels: Hogerburg, Bayrak, Benzziene, Housseini, Lamalmi, Stillitano2021-12-04 JO16 Kon.HFC - Telstar 0-1 (beker)

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site)


De afgelopen wedstrijd was best een heftige pot. Telstar kreeg maar liefs 5 doelpunten tegen. Gelukkig kon Telstar in de laatste minuten nog een doelpunt maken en hadden ze dus die wedstrijd gewonnen met 5-6. Even kijken of er vandaag weer zoveel doelpunten gemaakt worden.

 

Dit is voor o16 ook nog een belangrijke wedstrijd want ze moeten winnen om kampioen te worden. Er zijn nog 2 wedstrijd te gaan vandaag en dinsdag 15 februari tegen SDZ. Als deze wedstrijden gewonnen worden dan staat Telstar o16 bovenaan de lijst met 1 punt meer dan de rest. Dus er moet vandaag  gewonnen worden. 
Telstar begint lekker aan de wedstrijd. Met veel druk op de bal is Telstar dominant op de helft van DEM. Er zijn al een paar kleine kansen geweest voor Telstar. De eerste grote kans is voor Lamkadame door een lange bal van achter die door Raspoort door gekopt wordt en de bal achter de verdediging van DEM valt waar Lamkadame door liep en zo met de bal door naar de keeper kon rennen maar de bal tegen de keeper schoot. Een corner die rakelings langs het doel gaat. We hebben mooie combinatiesspel gezien van Telstar die net niet tot een doelpunt leiden.

DEM is echte een counter team en weet dan ook door een snelle aanval de linksbuiten van DEM te bereiken die 1 op 1 naar het doel kan rennen. Olfers weet het hem nog moeilijk te maken waardoor de keeper Van Wijk de bal kan tegen houden maar wel daarbij een botsing heeft met Oyemah. Beide spelers konden gelukkig nog door met spelen. In de 15de minuut heeft Raspoort eindelijk het net gevonden. Met een lange pass van Vijent, die door verkeerd weg werken van DEM bij Raspoort kwam en die door een combinatie met Nabil het doelgebied in kwam en de bal schuin over de grond langs de keeper schoot 1-0  15de minuut. Daarna waren er weer wat kansen voor Telstar en wat pogingen van DEM. Minuut 21, Raspoort scoort weer door een fout bij DEM. Die hadden een vrijtrap op eigenhelft. De centrale verdediger van DEM speelt een middenvelder in die de bal verkeerd kaatst en zo Raspoort 1 op 1 met de keeper zetten. Raspoort rende met bal naar de keeper en schoof de bal over de grond zo in het doel. Kort na de 2-0 weet DEM toch te scoren door weer een snelle counter. De linksbuiten van DEM tikt de bal binnen door een voorzet in de 23ste minuut en opeens is de wedstrijd weer spannend. Meteen na de aftrap kan Treffers door een steekbal in de  diepte. Hij kon zo het doelgebied in dribbelen en schopt de bal zo over de keeper heen tegen de tweede pal maar de bal stuitert het veld in en niet het doel en werd daarna door een verdediger van DEM achter geschopt. Telstar bleef gewoon doorgaan met hun eigen spel.

 

Minuut 25 werd Oyemah gewisseld en kwam Bayrak erin. Oyemah had toch teveel last van de botsing eerder in de wedstrijd met keeper van Wijk. In de 27ste minuut kreeg Telstar een vrijtrap aan de rechterkant van het veld. Lamkadame stond achter de bal en krulde de bal van z'n 25 meter in 1 keer in de verre bovenhoek van het doel 3-1!! Na deze mooi goal duurde het niet lang voor de 4-1. In de 29ste minuut scoort Aleksandrovs door een mooi solo van links van het doelgebied naar rechts van het doelgebied en een 1,2 combo met Nabil in het doelgebied en de bal hard weet af te drukken in de doel. DEM had het zwaar een kwam niet echt aan het voetballen. In de 38ste minuut scoorde Raspoort weer een doelpunt door het rond spelen achterin kwam Aleksandrovs aan de linkerkant vrij zo rond de middenlijn. Aleksandrovs gaf een diepte pass die achter de centrale verdediger viel die waarschijnlijk last van de zon had. Raspoort kon zo makkelijk de bal oppikken en over de keeper heen spelen die door uit te komen nog probeerden de bal tegen te houden 5-1. Een minuut later lag ook 6-1 in het doel door een eigen doelpunt. De aftrap werd naar achter gespeeld door DEM naar een centrale verdediger die de bal doorspeelden naar de ander centrale verdediger. Hij nam de bal niet goed aan waardoor Raspoort de bal van zijn voet kon pikken. Op het moment dat Raspoort de bal langs de keeper wilde schieten tikte de centrale verdediger de bal weg maar wel langs zijn keeper in zijn eigendoel minuut 39.

Na de rust ging DEM toch anders spelen en werd het wat moeilijker om tot kansen te komen voor Telstar. In de 60ste minuut kwamen er 2 verse krachten het veld in.  Housseini voor Vijent en Ait Mouhou voor Raspoort. DEM probeerden elke keer snel naar voren te komen. Zo namen ze snel een vrijtrap die goed werd verdedigt door Telstar. De bal kwam bij Vijent die Nabil de diepte in stuurde. Nabil drong zo het doelgebied in en legde de bal terug op een inlopende Aleksandrovs. Hij schoot de bal lekker binnen 7-1 minuut 61. 10 minuuten later kreeg Telstar een corner met veel Telstar spelers die rond de keeper van DEM stonden. Lamkadame nam de corner die op het hoofd van Olfers belanden. De bal stuiterde 1 keer en kwam toen tegen de tweede paal weer terug het veld in. DEM probeerde de bal weg te krijgen en Telstar de bal in het doel te trappen. De bal kwam via veel spelers weer bij Olfers terecht die de bal aan Ait Mouhou gaf en die de bal dan eindelijk binnen schoot 8-1 minuut 71.

 

Met een assist en een mooie solo van Aleksandrovs die een verdediger van DEM en de keeper het bos in stuurden, hij kon de bal nu makkelijk binnen schoot 9-1 in minuut 75.
Zo kwamen we aan het einde van een mooie  wedstrijd met veel doelpunten.
Nu nog 1 uitwedstrijd die dinsdag gewonnen moet worden om winterkampioen te worden en te promoveren naar divisie 4. Succes Telstar o16!!!    (SteveO)

Opstelling: Gijs van Wijk, Raphaël Oyemah, Mano Olfers, Luciano Bakridi, Danick Boerebach, Jemairo Vijent, Fares Nabil, Bilal Lamkadame, Latif Raspoort, Dorus Treffers, Viktors Aleksandrovs.....

Wissels: Ken Bayrak, Rafie Benzziene, Aloys Reijne, Mohsen Housseini, Mazin Lamalmi, Abdulghanie Ait Mouhou, Pablo Hogerburg


2021-12-04 JO16 Kon.HFC - Telstar 0-1 (beker)

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site)


De wedstrijd vond plaats op het kunstgras, veld 2. Vies en nat weer maar gelukkig stonden er gelukkig wel wat ouders lang het veld te kijken. De begin minuten van de wedstrijd waren wat rommelig. Telstar had iets meer de bal maar was ook wel slordig aan de bal. KHFC was een goede ploeg. Ze begonnen met heel hoog druk en dat deden ze heel vel. Toch kon Telstar er vaak onderuit voetballen. KHFC had ook wel veel overtredingen nodig die dan niet door de scheidsrechter werd afgefloten. Opbouwend kwam Telstar tot een paar kansen. De gevaarlijkste kansen kwamen meer door het druk zetten op de achterste linie en het middenveld van KHFC. Daar kwam ook het doelpunt uit. De tegenstander probeerde het voetballend op te lossen maar Housseini pakte de bal af op z'n 30 meter van het doel en gaf de bal aan Raspoort. Hij nam de bal één keer mee en probeerde op doel te schieten. De bal ging via de voet van de  verdediger over de keeper zo in de verre hoek in 0-1 en er waren nog maar 2 minuten gespeeld. Het bleef wel een spannende wedstrijd. De bal ging heen en weer van team naar team. KHFC had wat minuten dat ze voetballend door de druk van de Telstar spelers kwamen maar stuitte dan op de sterk spelende verdedigers en keeper. KHFC heeft wat kansen gehad maar de gevaarlijkste kansen waren voor Telstar.

Nabil had een goeie kans zelf gecreëerd. Die hij mooi bij de centrale verdediger weg snoepte en zo naar het doel kon dribbelen. Hij kon alleen niet goed los komen van de verdediger. Hij dribbelden het doelgebied in en kwam zo oog in oog met de keeper te staan. Nabil probeerde de bal in de verre hoek te schieten met een verdediger die aan hem hing maar de keeper kon nog net de bal zo aanraken dat de bal niet in het doel belande.
Na de rust ging Telstar rustig door met hun manier van spelen. KHFC werd steeds verder naar achter gedrukt. Er kwam in het begin van de tweede helft een grote kans uit een voorzet waarbij Stillitano die van dichtbij het doel niet de bal in het doel kon krijgen. KHFC probeerde het toch voetballend op te lossen maar elke keer werd de bal steeds snel veroverd of dat ze een lange bal speelde naar de spitsen die dan door de Telstar verdedigers uitstekend af werd gepakt. In de 50e minuut kwamen er verse krachten in het veld. Reijne voor Housseini, Aleksandrovs voor Stillitano, Boerebach voor Benzziene
Lamkadame voor Nabil.

KHFC kon de verse krachten niet aan. Telstar creëerde met goed rond spelen kansen met ballen die goed terug werden gelegd in het doelgebied op een inlopende Reijne die de bal niet langs de keeper kreeg. Aleksandrovs had 4 corners moeten nemen waarbij hij de bal steeds aan de andere kant van het veld moest nemen die toch elke keer weer gevaarlijk waren. Lamkadame die oog in oog met de keeper kwam en de bal niet langs de keeper kreeg. Zo waren er nog meer kansen  waarbij Telstar zich zelf niet beloonde. Aan het einde van de wedstrijd werd het dan toch nog spannend. Olfers kreeg vermoeidheid klachten en moest gewisseld worden. Benzziene kwam weer in het veld. Door dat de kansen die niet werden afgemaakt geloofde KHFC nog op een gelijk spel en kwamen tot wat gevaarlijk kansen die dan voorlangs het doel gingen. Één keer kwamen ze oog in oog met keeper Van Wijk waarbij Van Wijk uitstekend de bal afpakte. KHFC speelde de laatste 10 minuten nog met 10 man.
Er kwam een verkeerde steekbal waarbij keeper Van Wijk op de bal dook en de bal afschermen met zijn lichaam. De speler van KHFC waar voor die bal bedoeld was liep door en schopte keihard op de rug van Van Wijk. Gelukkig had de scheidsrechter dit goed gezien en gaf de speler van KHFC direct ROOD. Na de rode kaart probeerde KFCH nog hoog druk te zetten maar er kwam steeds een middenveld vrij die dan werd ingespeeld.  Er waren nog wat kansen maar het bleef bij 0-1.

Dit was de laatste officiële wedstrijd van dit jaar voor Telstar O16.  Door de corona maatregelen is de competitie stilgelegd. Telstar is eerste geëindigd in de competitie en door in de beker! Dat worden moeilijke maar ook leuke wedstrijden volgend jaar, in het tweede deel van het seizoen  (SO).

 

Opstelling Telstar: Gijs van Wijk, Ken Bayrak, Mano Olfers, Luciano Bakridi, Rafie Benzziene, Jemairo Vijent, Fares Nabil, Dorus Treffers, Latif Raspoort, Mohsen Housseini, Jediro Stillitano
Wissels: Viktor Aleksandrovs, Danick Boerebach, Aloys Reijne, Morris Heide, Mazin Lamalmi, Bilal Lamkadame, Pablo Hogerburg


JO16  Buitenveldert - Telstar   20 november 2021  1-4

Vandaag stond de wedstrijd tegen Buitenveldert 016 op het programma. Een wedstrijd die gewonnen moest worden om de tweede plek vast te houden en na inhalen tegen Kolping Boys de koppositie over te nemen.

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site voor het gehele verslag, klik op de blauwe knop voor de foto's)JO16  Hoofddorp SV - Telstar  6 november 2021  1-1

Telstar speelde tegen één van de concurrenten in de competitie, Hoofddorp staat namelijk 2e op de ranglijst. Thuis werd het 3-3 omdat Telstar in de laatste minuut de winst weggaf. Het kan dus weer een spannende wedstrijd worden.  (SO)

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site voor het gehele verslag, klik op de blauwe knop voor de foto's)

Foto's JO16 van Telstar zijn van Hannu Reijne (blauwe knop)
Foto's JO16 van Telstar zijn van Hannu Reijne (blauwe knop)


Telstar JO16 - Fortuna Wormerveer JO16  30 oktober 2021  4-1

Vandaag een soort van finalewedstrijd: Fortuna Wormerveer die gedeeltelijk met Telstar O16 op de eerste plek staan, komt op bezoek. Telstar staat nu bovenaan omdat zij meer doelpunten hebben gemaakt..... (SO) (Klik op het logo links en kom op de Telstar site voor het gehele verslag, klik op de blauwe knop voor de foto's)

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site voor het gehele verslag)JO16  RKVV Velsen - Telstar   23 oktober 2021  3-4

Na de ruime overwinning van afgelopen keer verliep deze bekerwedstrijd erg moeizaam. Telstar speelde eigenlijk voor het eerst op "gewoon" gras. Dus voor veel spelers was het wennen. En de thuisploeg had er zin in.

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site voor het gehele verslag)JO16  RKVV DEM - Telstar   9 oktober 2021  5-6

Voor de wedstrijd was er een speciaal moment voor Ken Bayrak en zijn moeder die onlangs hun vader/echtgenoot kwijt zijn geraakt.

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site voor het gehele verslag)JO16  Telstar - Hoofddorp SV  25 september 2021  3-3 

Het begin van de wedstrijd ging wel aardig voor de Witte Leeuwen. Telstar kon zien dat de tegenstander wat beter was dan dat ze tot nu toe waren tegengekomen. Telstar creëerde wat kansen en voetbalde iets beter dan de bezoekers.

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site voor het gehele verslag, klik op de blauwe knop voor de foto's)

Foto's JO16 van Telstar zijn van Hannu Reijne (blauwe knop)
Foto's JO16 van Telstar zijn van Hannu Reijne (blauwe knop)


JO16  Kolping Boys  - Telstar  18 september 2021  0-3

Net als bij de O18 viel ook hier een speler uit in de warming-up. Jediro Stillitano viel uit en wedrd vervangen door Viktors Aleksandrovs.

(Klik op het logo rechts en kom op de Telstar site voor het gehele verslag)