NAC Breda 2017-2018

Jeugd onder 12 jaar

 

 


2018-06-03 JO12 NAC Toernooi Sv DSO Zoetermeer

Het  afsluitende toernooi bij Sv DSO, waar door de Staf en RR veel van werd verwacht  liep niet zoals gepland. .....


2018-05-19 JO12 PEC Zwolle- NAC 15-9 (Tg-C)

JO12 afgetroefd met eigen wapens, en busreis werkt verlammend


2018-05-15 JO12 Willem II - NAC 1-5 (Twingames-C)

Jeugd van NAC onder 12, verslaat Willem II in een absolute WOUW wedstrijd (1-5)2018-05-12 JO12 NAC-FC Utrecht 13-6 (tg-C)

NAC jeugd onder  12 jaar, met  mooi - en aanvallend voetbal langs  de leeftijdgenoten van FC Utrecht2018-04-27 JO12 NAC-Fortuna Sittard 31-2 (tg-C)

NAC jeugd onder  12 jaar, met  mooi- en aanvallend voetbal langs  de leeftijdgenoten van FC Utrecht2018-04-21 JO12 PSV-NAC 3-3 (11vs11-Vr)

Brabandse derby eindigt in onbeslist.2018-04-08 JO12 NAC, lichtpuntje(s) op het Internationale toernooi in Hamm (Duitsland)

Het is een beetje te lastig geweest voor deze RR om een verslag te maken van alle afzonderlijke wedstrijden, gescheiden, dit weekend in Hamm, Duitsland.2018-04-02 JO12 NAC vecht zich op sterk toernooi in Voorschoten naar een knappe 6e plaats


2018-03-30 JO12 NAC-FC Roskilde 7-0 (11vs11-Vr)

NAC JO12 zet stempel op de wedstrijd, na een wervelende eerste fase van de partij, en uitbouw in de tweede en derde periode.2018-03-24 JO12 FC Groningen-NAC  14-8 (tg-C)

JO12 van NAC neemt knappe revanche voor het verlies in de heenwedstrijd ,  2018-03-10 JO12 NAC-Willem II  14-8  (tg-C)

Kraker tussen de JO12 van NAC en hun leeftijdgenoten uit Tilburg, valt in Bredaas voordeel uit, 14-82018-02-17 JO13 Virtus-JO12 NAC 0-8 (11vs11-Vr)

Technisch voetbal beheerst de partij, tegen een fysiek sterkere tegenstander, 0-82018-02-03 JO12 NAC-FGroningen 10-11 (tg-C)

NAC boekt winst met niets betekenende "twin-game" punten, maar verliest op doelpunten tegen een goed voetballend FC Groningen.2018-01-27 JO12 PSV/H - NAC  0-12  (11vs11-Vr)

Weergaloze show van NAC JO12 in vriendschappelijk duel, 11vs 11 tegen PSV afdeling Helmond, in het stadion van Helmond 0-122018-01-20 JO12 NAC-Willem II 3-7 (tg-C)

Zaterdagmiddag stonden de spelers uit Kielegat tegenover de gasten uit de Kruikenstad. De gasten waren niet van plan om met een feestneus op of een blauwe kiel aan, een feestje van NAC mee te vieren, want vandaag werd door de Geel/Zwarten niet echt meegespeeld om de winst, in het KNVB twin-game "spel".2018-01-13 JO12 ADO-NAC 6-5 (tg-Competitie)

Zaterdagochtend, 13 januari, was het de eerste competitie wedstrijd van 2018, in en tegen Den Haag, voor de "youngsters" uit Breda. Het werden een paar partijtjes waarvan de vonken afspatten, en waar vanaf het eerste fluitsignaal de bedoelingen van ADO, niet onder stoelen of banken werd gestoken. Direct werd NAC op beide veldjes onder druk gezet, wat resulteerde op veld 1, tot een snelle ADO-goal.2017-12-09 JO13 MOC'17-JO12 NAC 1-6(11vs11-Vr.)

"door de Razende Reporter", klachten over inhoud, kunt u bij de webbeheerder deponeren.


MOC'17 - NAC

Zaterdagmiddag 13.15u. was de JO12 van NAC te gast in Bergen op Zoom, op Sportpark Rozenoord, voor de vriendschappelijke wedstrijd 11vs11, tegen het in de derde divisie uitkomende JO13 team van MOC'17.

 

Dat de NAC  "Younsters" aan het echte voetbal toe zijn, werd al in enkele eerdere "11vs11" oefenwedstrijden duidelijk. Zo ook vanmiddag, vanaf het eerste fluitsignaal van de goed leidende, voor de afwisseling "Man in Blue", werd de tegenstander in de verdediging gedrukt.  De eerste de beste minuut raakten de BoZ'ers al direct onder de indruk van de snelle en goed combinerende kleine  Geel/Zwarte mannetjes, dat een voorzet door de laatste verdediger van de "MOCcers", onder druk van nr15 Karim, in eigen doel gewerkt, 0-1.

 

De ene na de andere goed lopende aanval werd uitgevoerd door de Bredanaars, en MOC'17 werd steeds verder met de kont in het eigen hok vastgezet, en konden hieruit niet meer ontsnappen. Hierdoor werd het voor  NAC lastig om gebruik te maken van de snelheid van zowel Levi als Camiel. Deze twee mannen lieten zich daarom bij toerbeurt,  naast de hardwerkende-, en met passes strooiende Joris inzakken, om met name de aanvoer naar de vleugels te verzorgen, zodat zij zelf weer in de spits konden opduiken. Het was slechts aan het sterke optreden van de MOC'17 keeper te danken dat NAC, binnen de eerste 10 minuten, geen zeer ruime voorsprong kon nemen.  Toch moest hij buigen voor het schitterende afstandsschot van Gijs, die met een prachtige boog in het net verdween, 0-2. 

 

Noah aan de andere kant moest slechts een enkele keer zijn kunsten vertonen, om een sporadische MOC-aanval te weren.  Maar in samenwerking met Sam en Noah, werd ook dit kleine probleempje snel uit de wereld geholpen. Zowel David als Nino waren op de backplaatsen, hun uit de krachten gegroeide aanvallers duidelijk de baas, en lieten hen vrijwel kansloos, en tot geen enkele knappe voorzet toekomen. Bijna iedere poging werd door de achterhoede dichtgelopen en geneutraliseerd. Het duurde tot vlak voor de rust, dat vanaf het middenveld, de bal naar de linkerflank werd gespeeld waar, volgens mij vanaf Karim of Levi, een mooie pass vanaf de linker kant voorbij de tweede paal werd voorgegeven, de hardwerkende "vleugelrazer" Moos' timing voor de goal was zo goed dat hij het luchtduel kon winnen, en de bal met een boog bij de eerste paal terecht liet komen. Joris kwam daar juist inlopen,  om de dalende bal knap tegen de touwen binnen te knikken, en tevens de ruststand 0-3.  

 

De tweede helft werden er verse krachten in het team gebracht zonder dat er flink gehusseld werd in het team. Ook deze spelers konden hun kunsten te vertonen. Fysiek ging NAC er niet op voorruit, maar technisch- en tactisch gezien zeker niet achteruit. Met de beide Sam's,  en de nooit verzakende Gijs als aanjagers, konden Teije en Mo het veld breed houden en als een lieve lust hun verdedigers voorbij lopen. Richaro had hierin ook zijn aandeel en had een aantal goede inspeel passes langs de rechterkant.  Mo(tje) was waarschijnlijk heel erg gebrand om zijn oude club te laten zien waarvoor hij naar NAC werd gehaald en daar ondertussen heeft geleerd. De ene na de andere flitsende actie kwam van zijn voet. Dit resulteerde niet alleen uit twee mooie goals de 4-0 en de 6-0, maar ook een aantal mooie "45's", het terugleggen vanaf de achterlijn, op de opkomende spelers. Zo ook konden zowel Senna in de tweede helft in de punt, en Gijs en Ismaïl gevaarlijk voor het doel komen en de keeper wederom op de proef stellen. De inzet van Senna en Ismaïl werden nog door hem gekeerd maar die van Gijs werd langs hem in de korte hoek geschoten, dit was de 5-0.  Dat MOC'17 toch nog een doelpuntje kon meepakken was vanuit een penalty vlak voor tijd. Nadat Storm hiervoor een paar sporadische acties van de thuisclub had ontmanteld, was hij werd hij wel kansloos gelaten bij deze "11 meter", 1-6.  Eindelijk weer eens een mooie overwinning, al is dat in dit stadium niet zo belangrijk. Al is het best weer eens lekker....... 

 

Vandaag hebben de JO12 van NAC laten zien in welke fase van de ontwikkeling zij zijn. Naar mijn  mening kunnen ze ondertussen de 11vs11 competitie wel aan. Daarin kunnen deze spelertjes, nóg meer, hun kwaliteiten tot uiting brengen. Tenminste dat is wat ik hoop (vandaag naar mijn mening, Mo en Gijs MotM  (RR)).

                                               


2017-12-02 JO12 PSV-NAC 7-2 (tg-C)

NAC strijdt maar zonder resultaat


PSV-NAC  

 

Vanmiddag mistig-, nat-, vies- en koud weer, in heel Nederland, "Sportpark de Herdgang"  niet uitgesloten. Twee "Brabo-top-teams" die er ondanks de truc's van de weergoden, toch alles aan wilden doen, om er een mooie sportmiddag van te maken.  De PSV'ers, vandaag op eigen kunstturf, werden op voorhand als favoriet bestempeld.  Voor NAC was het daarom zaak hieraan een totaal andere draai te geven, en om te laten zien dat de "Bredase school" vanaf het begin deze competitie, voorruitgang heeft geboekt.  Het liep echter toch ietwat anders. De Geel/Zwarten konden geen moment in hun geliefkoosde spelletje komen en PSV nam direct de touwtjes stevig in handen.  Dat PSV, vooral op deze kleine veldjes, een grote troef in handen hebben, was de NAC-staf, van de heen wedstrijd al bekend. Dat dit gevaar beteugeld moest worden ook.  Toch was de fysiek sterke PSV-spits bij een aantal tegengoals betrokken, vooral binnen 5 à 10 meter van de goal bleek hij een constant gevaar. Daar bleken de jongens in de verdedigende stelling, het heel lastig mee te hebben en te houden. Naar mijn mening zal het huidige PSV voordeel, zonder "buitenspel", en door daarmee het veld heel lang te houden, minder groot zijn bij een 11vs11 spelletje.  Toch was het absoluut niet alles en alleen PSV, wat de klok sloeg, want ook NAC kreeg haar kansjes en kansen, alleen werd er, zoals het de laatste tijd wel meer voorkomt, er wat te weinig mee gedaan. Ook werd er in totaal alleen al van NAC-kant, zeker 5 keer paal-, kruising- of lat geraakt. Maar jammer genoeg, er niet in.  Toch was de overwinning van PSV overtuigend en zeker verdiend te noemen. Naar mijn mening waren vandaag beide NAC goalies, met de meest verschrikkelijke reddingen, en Gijs de mannen van de wedstrijd. (dit is de persoonlijke mening van de RR)

 

Als "Razende Reporter" heb er alle vertrouwen in, dat als er "echt" gevoetbald gaat worden, dus 11 vs 11, het een ander verhaal wordt.  We zullen de komende zaterdagmiddag, als de JO12 van NAC mag aantreden tegen de JO13-1 van MOC'17 uit Bergen op Zoom, Sportpark Rozenoord, misschien een voorproefje krijgen.  Of is dit de sportgoden verzoeken?    

 

 


2017-11-25 JO12 NAC - Sparta 3-7 (tg-C)

NAC - Sparta

 

Vanmiddag stond de wedstrijd tegen lijstaanvoerder Sparta Rotterdam op het programma. De heenwedstrijd, één van de eerste van dit seizoen, was een redelijke kansloze exercitie, bij en  tegen de fysieke sterke boys uit Rotterdam. Daarom kon het qua resultaat, volgens de trainer,  alleen maar beter worden.  Bij NAC staat de opleiding, gelukkig nog steeds op de eerste plaats, net als bij de opponent van vandaag, zodat er kwalitatief goede wedstrijden verwacht konden worden. Wat niet wil zeggen dat de resultaten niet belangrijk zijn natuurlijk. Want voetbal is een spelletje waarbij  winst, verlies en gelijkspelen toch een belangrijke rol spelen.   Enige tijd werd er al naar deze wedstrijdjes uitgekeken,

mede om te zien in hoeverre de NAC-youngster's in hun ontwikkeling, voorruit gegaan zijn. Juist omdat bij beide opleidingen heel veel aandacht aan de ontwikkeling van de jeugd wordt besteed.  Gezien de fysiek minder sterke spelers bij het thuis-team moest er een strijdplan worden bedacht waarbij de duels moesten worden "ontweken". In de eerste twee partijtjes was het even wennen, maar nadat het ijs gebroken was konden de beide NAC teams redelijk goed met de Spartanen mee voetballen. Echter waren er enkele wedstrijdjes waarbij de Rood-Witten, de jongens uit Breda even duidelijk de wil oplegden, hetgeen resulteerde in een ruim verschil van 17 doelpunten.  Dat het uiteindelijke  twin-games resultaat in een 3-7 uitslag werd, was ondanks deze nederlaag toch een stap in de goede richting. Zelfs zo dat de NAC boys, naar mijn mening, tot de laatste minuut nog uitzicht had op een puntendeling. Helaas duurde beid partijtjes beide een minuut te lang.....   (RR)2017-11-18 JO12 NAC-Excelsior 4-6 (tg-C)

NAC-Excelsior (foto link)

Vanmorgen 11.15u mochten de Geel/Zwarten van NAC aantreden tegen de mannen van Excelsior. Zoals in de eerste competitie wedstrijd  tegen de opponent alles lukte was het geluk  vanmorgen niet echt aan Bredase zijde. Waar het de laatste weken in de afronding aldoor net goed ging, lukte het vandaag absoluut niet. Wat wel opviel was dat de youngster's uit Breda wel het mooie van het spel hadden, echter was het de "beuk erin" mentaliteit gevolgd door het veelvuldig zoeken van hun power spits van deze tegenstander,  net iets te veel van het goede. Jammer maar helaas, maar toch heb ik het idee dat de NAC opleiding op de goede weg is. Volgende week het sterk geachte Sparta, wederom thuis, succes. Eindstand in goals vandaag 6-9 


2017-11-11 JO12 Willem II - NAC 5-6 (tg-C)

Kruikenstad - Kielegat 5-6 (goals 9-12)

 

Vandaag stond toevalligerwijs het duel, Willem II vs NAC in de twin-game competitie op het programma. Tijdens de wedstrijd om 11 uur 11, op vandaag de 11e dag, van de 11e maand, werden de wedstrijdjes gespeeld.  Op een meer dan waardige wijze werd door de beide "Youngster teams"  een gigantische mooie strijd op het kunstgras gelegd.

Zowel in alle linies werd er bij vlagen mooi voetbal gespeeld afgewisseld met felle maar faire duels en scrimmages. Het kon in deze wedstrijdjes alle kanten opgaan, maar vanmorgen waren de Geel-Zwarten  van NAC, duidelijk de bovenliggende partij, ondanks dat de tri-colores niet kansloos zijn geweest. Al met al werd het in "tg-punten" 5-6 en in "echte" doelpunten, 9-12 voor de Nooit Opgevende Altijd Doorgaande jeugd, van NAC.    Gefeliciteerd mannen.....!2017-11-04 JO12 NAC - ADO 6-4 (tg-C)


NAC - ADO

Afgelopen Zaterdagmiddag was het een komen en gaan van de NAC en ook ADO jeugd, op Sportpark Paradijs te Breda.  ADO kwam vandaag namelijk niet alleen met een onder 12 team naar Breda maar ook de onder 11 was gast op het Sportpark.  Het overvolle parkeerterrein, al ruim voor aanvang van de wedstrijden beloofde een grote publieke opkomst voor de "youngsters". Onder een stralend zonnetje werd van start gegaan en in de stromende regen verlieten beide teams, na afloop van de titanen strijd het veld. Op de veldjes werd met heel veel inzet gestreden. Het talrijke publiek werd getrakteerd op mooie voetbal acties, en heel veel sportieve strijd. Toch bleef het voetbal de boventoon voeren zodat je kunt zien dat de beide jeugd opleidingen op de goede weg zijn.  Even een puntje van aandacht, spelleiding laat de spelertjes niet te veel de "TV-maniertjes" (balletjes wegtrappen) overnemen, dat is onnodig. Tenslotte nog even groot compliment voor de heel jonge scheidsrechter, en de mensen die deze jongens hiervoor aanstellen, die met een geweldige leiding alles in goede banen leidde, top.  De eindstand vandaag, in doelpunten 11-10, de stand in wedstrijdpunten 6-4, voor de thuisclub.


2017-10-28 JO12 FC Volendam - NAC (tg-vr) 7-2

JO19 van NAC legt het af tegen nieuwbakken kampioen, Sparta

 

FC Volendam - NAC (foto link)

Vanmiddag klokslag 12.00u, werd het voor de NAC-youngsters een lastige opgaaf om in en tegen Volendam, tegen het fysiek sterk geachte, plaatselijke FC Volendam partij te bieden. Zonder de vaste assistent trainers Kevin en Joël, beide ziek in Breda achtergebleven. Het lastige was dat ondergetekende zich nu moest focussen op 1 van de 2 veldjes van deze vriendschappelijke twin-games wedstrijd, waardoor ik maar weinig van het veld en spel van trainer Michael, heb kunnen zien, en dus niet kan beschrijven, hoe dit zijn verloop kreeg. Op het tweede deel, van veld 3 ging Volendam sterk van start, tegen een totdan iets te afwachtende Geel-Zwarte brigade.  Binnen 5 minuten was het de plaatselijke FC, die de dan ook de 1-0 maakten. Daarna was het NAC die door twee flitsende acties over de linkerflank, van "kleine" Nino, die eerst zelf scoorde met een schitterende boogbal en vervolgens Levi in staat stelde om de 1-2 te scoren. Hierdoor werd de verhouding in het veld en de stand snel omgebogen. De 1-3 werd na een mooie steekpass van Joris, en een dito actie van Nino, door een Volendam verdediger achter zijn eigen goalie gewerkt. Daarna was het wederom vanaf links, na een goede combinatie, wederom onze frêle linkerspits die mocht scoren met een schitterend schot in de bovenhoek, 1-4.

 

Helaas waren in de tweede partij de rollen "ietwat" omgedraaid en deze pot ruim door Volendam gewonnen met 4-1. Mede doordat onze spits met een blessure moest worden vervangen, hierdoor werden we genoodzaakt om het e.e.a. om te zetten. Mohammad kwam op de rechtervleugel om zijn kunstjes te laten zien, in  de vorm van mooie voorzetten. Moos kon zijn nuttige werk in de spits laten zien, en ook nog een goaltje meepikken. 

In de derde periode van 20 minuten was het een gelijk opgaande strijd, waar NAC eerst nog even moest slikken nadat Volendam met straffe wind mee, snel een 2-0 voorsprong nam. Echter door werd dit met knap aanvalsspel, teruggebracht naar een mooie 2-2 stand. Het vierde en laatste part was het een gelijk opgaande strijd, waarbij Volendam in vrijwel de allerlaatste laatste minuut, vrij de 1-0 in kon tikken en, de bovenal in deze laatste partij uitblinkende Noah, kansloos liet. Ondanks de harde tegenwind hadden Sam, Richaro die voor David kwam, en ook Gijs veel kunnen ruimen, veelal met opbouwend voetbal omgeschakeld.  Het laatste resultaat, 1-0 voor Volendam, was heel jammer want tegen deze fysiek sterke ploeg, waar juist Joris op het middenveld heel veel vuile meters moest maken, zat er zeker meer in. Echter in deze fase van het jaar is het resultaat nòg niet belangrijk, maar het blijft toch leuker om te winnen, dan te verliezen. Wel wil ik nog even vermelden dat, de fysieke Volendammers door een iets ruimere selectie, wat frisser de duels in konden gaan en NAC, mede door een paar blessures, vrijwel constant met hetzelfde team aantrad.

 

Jongens, ondanks het vreemde gezicht langs de kant, en de uiterst lange speeltijd, hebben jullie bij vlagen, toch wel laten zien wat jullie in jullie mars hebben, bedankt. Oja Moos, de ruitjes van de bal staan nog op mijn voorhoofd en neus......   

Het andere team van trainer Michael bestond vandaag uit, Storm, Teije, Ismaël, Noah, Senna, Karim, Ninho, Sam, Camiel en David,


2017-10-14 JO12 NAC - JO13 Unitas  2-3 (vr)

Ook als je op een foto een hand mist en de tegenstander een voet. Kan het er toch leuk uitzien............


NAC - Unitas

Vandaag zaterdagmiddag 13.00u. stond oorspronkelijk een andere tegenstander op het vriendschappelijke "11 vs 11" programma. Gelukkig kon Unitas onder 13, als plaatsvervangende tegenstander,  goed partij geven. Ze deden het zelfs zo goed, dat de vandaag "Blauw-Witte brigade", met een 2-3 verlies van het veld stapte. De wedstrijd werd in 3 periodes van 20 minuten opgedeeld.

 

In het eerste deel was het eerst Unitas dat counterend een paar keer gevaarlijk werd, maar waarin NAC toch de technisch beter voetballende ploeg was en ook de bovenliggende partij. Het resultaat van het aanvalsspel was slechts, een echte kluts-goal, uit een scrimmage voor het Unitas doel, 1-0 door Ninho. Unitas hield daarna echter stand, vanuit een robuuste verdediging. Éénmaal zelfs, werd de snelle wendbare Ninho door de keeper dusdanig gestuit, dat zijn "blonde toefje" geheel in het kunstturf verdween, maar gelukkig kon hij daarna wel door.

In de tweede periode drukte Unitas, met scherpe counters de NAC ploeg bij tijd en wijlen terug op eigen helft. Dit resulteerde in twee eigenlijk onnodige doelpunten, voor de "Unitassers", 1-2.

Periode drie was de pijp leeg bij de bezoekers.  De door een enkelblessure op de bank gehouden Levi mocht toch even een paar minuten zijn kunsten vertonen.  Twee acties waren er nodig om te laten zien dat hij het verschil had kunnen maken. Eenmaal ging zijn schot voorlangs, buiten bereik van de goalie, de tweede pegel verdween in de verre hoek, 2-2.  Toch waren het de bezoekers die tenslotte aan het langste eind trokken. Uit de laatste counter was het de sterkte spits van Unitas, die in de allerlaatste seconde van de partij, de 2-3 op het bord zette, en daarmee de overwinning stal.  Helaas, maar de trainers hebben weer voer voor de tekentafel........ 

 

Even nog een bedankje uit naam van de RR, aan de oplettende "facebook vriendin" van een der NAC-ouders, die opmerkte dat de oorspronkelijke club al een competitie wedstrijd op het programma had staan, en zodoende de elftalleiding inlichtte. Anders had de "Geel-Zwarte Clan" voor doedel op het veld gestaan, en was de sportieve zaterdag,  in het spreekwoordelijke water gevallen. En dat op een heerlijke zonovergoten "Injun summer day".......        


2017-10-07 JO12 NAC - PSV 3-7 (tg)

NAC-PSV

Vanmiddag stond de confrontatie met de Oostelijkere- en ook nog steeds veel grotere broer PSV namelijk op de rol, in de twin-game competitie.  Na de confrontatie van de JO12 afgelopen Woensdag tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord, op een heel veld, had ik het idee dat de "younsters" van NAC tegen PSV wel een goed resultaat zouden kunnen behalen.  Echter kon het O12 team van NAC alleen in de eerste paar blokjes van 10 minuten nog goed meekomen met de PSV jeugd, en zelfs een enkel partijtje winnen, echter moest het gaandeweg toch het initiatief aan de Oost-Brabanders laten.  Daardoor werd het na een mindere dag, ook een ietwat tegenvallend resultaat voor de NAC-clan. Volgende week beter.
JO12-1 Feyenoord - NAC 1-1 (vr-11vs11)


Feyenoord-NAC

Vandaag werd door de NAC JO12, een oefenduel afgewerkt bij en -tegen het sterk geachte Feyenoord JO12. De wedstrijd werd op een heel veld gespeeld in drie delen van 20 minuten. De Feyenoord jeugd is gewend om onder deze omstandigheden te spelen, omdat zij, in tegenstelling tot NAC, niet in de Twin-Game competitie is ingedeeld. Het eerste deel van de wedstrijd, was het NAC dat vooral de lakens uitdeelde. Het resulteerde ook na een paar minuten tot een paar goede kansen en een mooie goal van Levi, die in een snelle break-out, de hele Feyenoord achterhoede zijn hielen liet zien, en ook de keeper kansloos liet, 0-1. Daarna zou NAC in de eerste 20 minuten, als alle kansen zouden zijn benut, op een ruime 0-4 voorsprong hebben gestaan. Alleen de engel op paal en lat van de Feyenoord goalie, had geen vrije dag genomen. Ballen van Levi en Nino hadden een beter lot verdiend, zo mooi waren ze voorbereid en uitgespeeld. Vooral de lob van Nino was van grote schoonheid. De beide andere delen van 20 minuten was Feyenoord ietsjes sterker en liet NAC zich eigenlijk wat onnodig in de verdediging drukken. Aan het einde van de wedstrijd, waren de beide coaches, naar mijn mening, tevreden met het resultaat en vooral wat ze hadden gezien. Ook waar nog aan gewerkt moet gaan worden in de komende tijd, maar ja daar zijn oefenwedstrijden voor................... 

 

Als jullie meer foto's willen zien van deze- of eerdere verrichtingen van de NAC JO12-1, druk dan op "de volgende link......."JO12-1 Excelsior - NAC 3-5 (tg-C)

Excelsior-NAC

De vreemde telling bij Twin-game competitie kostte NAC, op een over-zonnig Woudenstein, bijna de eerste overwinning, in de eerste competitie ronde. De Twee super gemotiveerde teams, goed aan elkaar gewaagd lieten zien dat tellingen niet bepalend zijn om een leuke partij voetbal op de mat te legen.JO12 FC Utrecht - NAC 1-4 (vr-11vs11)

FC Utrecht-NAC

Vandaag de vriendschappelijke revanche voor de finale van het toernooi bij Vriendenschaar, waar FC Utrecht met 3-1 aan het langste eind trok. Vandaag was NAC duidelijk de bovenliggende partij en werd FC Utrecht met 1-4 (1-2) terug gewezen.JO12 NAC - Excelsior (tg-vr)

NAC - Excelsior

 

Vanwege drukke werkzaamheden aan de 2x GO-Pro's op de steiger, was het niet mogelijk ook nog een beetje de Twin-Game score bij te houden, qua doepunten. De TG stand was volgens mij die dag 7-3. Een week eerder werd er nog in Rotterdam, tevens vriendschappelijk, nipt met 6-5 verloren.JO12 NAC, toernooi Vriendenschaar, in Culemborg

 

Op de valreep gistermiddag nog een paar plaatjes geschoten op het voetbal toernooi bij cvv Vriendenschaar. 1 wedstrijdje kunnen meepakken. Uitslag NAC-Alphense Boys 1-0. Foto's gemaakt door Amsterdamned-Photography....JO12-1 AZ-NAC

2017-07-08 Oefenwedstrijd AZ-NAC JO12-1JO12 NAC 2017-2018

2017-07-01 Jeugd Onder 12 NAC onderlinge trainingspartij (verder JO12)

Zaterdag 1 juli, 2017, 10.00u.  j.l. eerste onderlinge trainingspartij van de JO12 van NAC  Breda.