· 

2018-01-13 JO12 ADO-NAC 6-5 (tg-C)


2018-01-13 JO12 ADO-NAC 6-5 (tg-C)

Zaterdagochtend, 13 januari, was het de eerste competitie wedstrijd van 2018, in en tegen Den Haag, voor de "youngsters" uit Breda. Het werden een paar partijtjes waarvan de vonken afspatten, en waar vanaf het eerste fluitsignaal de bedoelingen van ADO, niet onder stoelen of banken werd gestoken. Direct werd NAC op beide veldjes onder druk gezet, wat resulteerde op veld 1, tot een snelle ADO-goal. Daarmee was de toon gezet. Op veld 2 kwam NAC onder druk uit, maar resulteerde niet direct in doelpunten.  Ook hier was het toch eerst ADO dat op een voorsprong kwam, echter in de echte, echte  "dying seconds" kwam NAC nog terug tot 1-1. Op één na alle overige partijtjes, waar het doelpunten verschil 3 was, waarbij een aantal hele mooie trouwens, waren de teams zeer aan elkaar gewaagd. Of het nu 1-0, 0-1, gelijk, 2-1 of 1-2 werd, daarmee werd het krachtverschil van de beiden ploegen weergegeven.

Toch had het dubbeltje net iets naar NAC kant kunnen vallen, als de spelleiding hier net een beetje aan meegewerkt zou hebben. Een "gevalletje-" vrijetrap en een penalty, zou de zaken toch wel op een minstens verdiende 5-5 eindstand hebben gebracht.  Na deze return in deze "halveveldjescompetitie" blijkt dat de beide teams goed aan elkaar gewaagd zijn. Met in beide "games" minimale thuis winst, en beiden dus ook minimaal uitverlies, daarmee wordt bevestigd dat de ploegen goed aan elkaar gewaagd zijn. Nu al ben ik benieuwd wat deze teams tegen elkaar kunnen, in het "11VS11".  Hopelijk snel....... (RR)

 

Naar mijn mening vandaag keeper Noah en ook "kleine" Nino, al is hij net zo groot al de andere met een "H", "MotM",  maar dat is "MIJN" mening.

Jammer voor mij, dat de mooiste plaatjes van Storm, juist díe van zijn spectaculaire duiken zijn op een paar onhoudbare schoten, op doel........ Maar ook jij kan er wat van hoor (!).