· 

2014-03-17 Dirty Diana op Daaibooi beach


Maandag, 17 maart 2014, een goor avontuur op Playa Daaibooi met “Dirty Diana”.


GATVERDAMME, een verhaaltje eigenlijk te vies voor woorden! Vandaag was de keuze gevallen op Playa Daaibooi. Waar normaliter marinier Kees de scepter zwaait, maar nu juist net op vakantie is gegaan. Dat scheelt een slok op een borrel, qua gezelligheid. Maar de plaatselijke “blonde schone” probeert er alles aan te doen de gast te plezieren. Genoeg ruimte op het strand , op ongeveer 5 meter van ons vandaan, een ouder echtpaar met vrienden komen aanschuiven, onder een palapa. Totaal geen probleem, gezellig, maar er was mij iets was opgevallen, toen de oudere “dame” even een iets moest oppakken. Redelijk ongegeneerd, ging zij met haar dikke achterwerk in onze richting, voorover gebukt staan. Waarbij een nogal gore bruine vlek vanuit haar badpak, op haar been zichtbaar werd.

 

Het is nu niet echt mijn gewoonte om naar het achterwerk van oude dames te zitten staren, maar dit fascinerende beeld hield mijn aandacht vast. Deze “dame” had waarschijnlijk een “ongelukje” gehad, zoals als iedereen in zijn leven, weleens heeft gehad of eens zal misschien krijgen. Heel zielig voor deze “dame” en kan gebeuren. Wat er toen volgde was alleen een beetje teveel voor mijn "stads-boerenverstand". Nog steeds staande, wreef zij aan haar been en voelde aan de vieze plek. Echter in plaats van het euvel te verhelpen, of aandacht aan te besteden, ging zij haar badlaken, ook al onder de vlekken, zo schikken dat er een “schoon” stukje onder haar vlezige billen lag.

Bah, maar dat was nog niet alles. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat zij, stiekem aan haar handen begon te “snuffelen”, zonder enige gêne. Om alles nog even een stapje minder prettig te maken, duurde het zo’n 2,5 uur voordat mevrouw, aanstalten maakte om zichzelf te reinigen, dmv een “frisse” snorkelduik. Maar in de tussenliggende periode wel eten roken en drinken, met diezelfde handen. Nu weet ik toevallig van “Kokkie”, dat hij vandaag zijn periodieke “salmonella test” moest krijgen, nodig voor Horeca personeel op de Antillen. Maar stel, de volgende dag huur ik het ligbedje van deze “dame”, ik wordt ziek, dan krijgt de uitbater van die Horeca gelegenheid een uitbrander en boete, zonder zijn schuld.

 

Verder was het gezellig op Playa Daaibooi…… maar ik wilde jullie dit toch niet onthouden.