· 

2014-03-14 acclimatiseren op de eerste echte vakantiedag


Vrijdag 14 maart 2014, acclimatiseren op de eerste echte vakantiedag


 

Zoals gebruikelijk werd de eerste dag een “hang en lig” dag. Beetje acclimatiseren en ook ons eerste zonnetje, buiten Nederland meepakken. Goed insmeren, vooral stil liggen, wat zwemwerk, maar ook af en toe “peepen” met de nieuwe camera bij de buren was het devies voor vandaag. Geen overmatige inspanningen, vooral niet. Relax was het motto, zoals aangegeven op onze thuisbasis. Maar om toch even een noodzakelijk uitstapje om de provisie kast even aan te vullen, ondanks de boodschappen die onze gastheer reeds had gedaan voor ons. “Vreugdenhil” en op de terugweg de Surinamer om de broodnodige innerlijke mens te versterken. Na het eten wederom de draad opgepakt met wat “hang en lig”, koffie, lees en puzzel werk, totdat Klaas Vaak ons kwam bezoeken en ons in “Morpheus armen” gooide, zoals het plechtig wordt genoemd. De eerste dag werd gevolgd door de eerste nacht. Relax....................!