· 

Dag 8, woensdag, even langs bij de "Ernstige" jongens en meisjes.


Vanmorgen hadden we afgesproken om even bij de "Ernstige" jongens, inclusief de rest van de familie langs te gaan om een bakkie te doen.  Sinds enige jaren is onderhand de hele familie, samen op het eiland te vinden. Bastiaan, de beste kameraad van onze zoon, en ook bekend als "De Burgemeester van Dieren" en ook wel bekend als "Graaf Otto" in Arnhem.  Tenminste dat zijn de namen van zijn twee horeca gelegenheden, dat jullie niet het idee krijgen met iemand van adel te maken te hebben. Zijn broer Joost met eega, een dj, en tevens "dé thuisoptiek voor Gelderland" en omstreken. Hij komt op bestelling bij de mensen aan huis, om hun een bril aan te meten, zodat het voor de oudjes niet nodig is de deur uit te gaan.  Top, mannen, doen jullie goed. Eens per jaar gaan de beide boys, eventueel met aanhang en moeders, even een paar weekjes ontspannen op het Dushi Korsou. Dit keer is ook hun kameraad Robin en zijn moppie bij de groep aangesloten, om het feestje mee te vieren. Robin is, een voetbalfreak, speler van Jonge Kracht en Vitesse-fan in optima forma, je kunt niet alles hebben natuurlijk, maar ondanks dat wel ook een toffe peer.

Wij voelden ons tenminste meteen weer welkom......


Het fijne aan deze twee snuiters is niet alleen dat ze niet alleen zelf, maar ook de rest van de familie en vrienden laten meegenieten, van hun levensvreugde. Wat dat betreft kan moeders trots zijn op haar zoons en schoondochter Liselotte.  Waar er 4 kunnen eten, kunnen er ook 5 eten, zou hun motto kunnen zijn. Altijd staat de deur bij hun open. Zo ook voor komende vrijdag, dan heeft de groep weer allerlei vrienden en kennissen van het eiland uitgenodigd voor een BBQ en reken maar dat "de Chef" zijn kunsten gaat vertonen.

 

Na het gezellige koffieleuten, bij de familie Ernst, gingen we weer door naar JANsen en THIELanus Beach, even kijken of "the Hermanator" dit keer niet weer in zijn stoel zat te pitten. En nee hoor, hij was niet meer in zijn "lunchstand". Hij was bij restaurant "Tinto" de banken van  nieuw hardhout aan het voorzien. Dit keer werd ik verrast door hem i.p.v. andersom. IK was onderwijl het nieuwste deel van Jan Thiel aan het "schieten", Koko's, sinds vorig jaar bijgebouwd.  Naar mijn mening is dit nieuwe stukje nog niet helemaal in zwang gekomen, bij de strand bezoekers van Jan Thiel Beach.  Anderzijds de andere kant van de baai was, nog niet zolang geleden ook nog onbebouwd. Nu staat daar een complete winkelgalerij, "Zest", een Casino en nog veel meer.  Dus ook Koko's zal wel binnenkort wel weer mensen trekken, daarvan ben ik overtuigd.  Ik lette dus even niet op naar mijn directe omgeving, en werd dus door Hermanus aangeroepen, "hé paparazzo, hier ben ik", "kijk nu kun je me eens portretteren, als ik hard aan het werk ben".  Mijn vraag was, "je hebt toch geen problemen gehad met die foto, van  afgelopen week". "Tuurlijk niet man, dat was toch de lunch pauze".  "Ach Oké, dan ga ik je ook even je werkhouding tonen aan je werkgever".  Onderwijl dat we dit "werkoverleg'"

hadden kwam er een prachtige dame langs, met begeleider, in een even zo mooie bikini. Nou, ik zou niet zo gauw omkijken, dat weet iedereen die me kent, hahaha. Maar in dit geval was het zeker een tweede blik waard.  "The Hermanator" liet me nog wel even weten dat ze gisteren, ook met haar begeleider, in een evenzo mooie licht-blauwe bikini liep te paraderen. Kon me er iets bij voorstellen.....

Na zijn harde werken, kwam hij ons nog even een paar "Frappuchino's" bengen, bij onze ligbedjes. Terwijl we onze drankjes nuttigden, maakte ik hem nog een paar complimenten over het geweldige internet, van Jan Thiel Beach. Vorig jaar toen wij ook toevallig aanwezig waren, hebben we zelf gezien dat hij de routers en hubs in de palmen heeft gehangen. Ik mocht ze testen, test geslaagd................!