· 

2017-09-23 JO12 Excelsior - NAC 3-5 (tg-C)

2017-09-23 JO12 Excelsior - NAC 3-5 (tg-C)

De vreemde telling bij Twin-game competitie kostte NAC, op een over-zonnig Woudenstein, bijna haar eerste overwinning, van de eerste competitie ronde, in de competitie van 2017-2018. De Twee super gemotiveerde teams, goed aan elkaar gewaagd lieten zien dat tellingen niet bepalend zijn om een leuke partij voetbal op de mat te leggen. Nu is het als "onafhankelijke kijker", die ook nog eens gelijktijdig aan het fotograferen is, niet alleen lastig om bepaalde keuzes te maken, welke zijde van de twee velden je in de gaten moet houden, maar zelfs bijna een onmogelijkheid.  Daarom is het maar goed dat deze fotograaf vroeger iets aan Judo heeft gedaan, en daarom nu nog redelijk soepel in de heupen is gebleven.  Dat zal de reden zijn, waarom er volgens mij nog redelijke plaatjes bij zijn............

 

Als jullie meer foto's willen zien van deze- of eerdere verrichtingen van de NAC JO12-1, druk dan op "de volgende link......."