·

2017-10-04 JO12 Feyenoord-NAC 1-1 (11vs11)

Vandaag werd door de NAC JO12, een oefenduel afgewerkt bij en tegen het sterk geachte Feyenoord JO12. De wedstrijd werd op een heel veld gespeeld in drie delen van 20 minuten. De Feyenoord jeugd is gewend om onder deze omstandigheden te spelen, omdat zij, in tegenstelling tot NAC, niet in de Twin-Game competitie is ingedeeld. Het eerste deel van de wedstrijd, was het NAC dat vooral de lakens uitdeelde. Het resulteerde ook na een paar minuten tot een paar goede kansen en een mooie goal van Levi, die in een snelle break-out, de hele Feyenoord achterhoede zijn hielen liet zien, en ook de keeper kansloos liet, 0-1. Daarna zou NAC in de eerste 20 minuten, als alle kansen zouden zijn benut, op een ruime 0-4 voorsprong hebben gestaan. Alleen de engel op paal en lat van de Feyenoord goalie, had geen vrije dag genomen. Ballen van Levi en Nino hadden een beter lot verdiend, zo mooi waren ze voorbereid en uitgespeeld. Vooral de lob van Nino was van grote schoonheid. De beide andere delen van 20 minuten was Feyenoord ietsjes sterker en liet NAC zich eigenlijk wat onnodig in de verdediging drukken. Aan het einde van de wedstrijd, waren de beide coaches, naar mijn mening, tevreden met het resultaat en vooral wat ze hadden gezien. Ook waar nog aan gewerkt moet gaan worden in de komende tijd, maar ja daar zijn oefenwedstrijden voor................... RR

Als jullie meer foto's willen zien van deze- of eerdere verrichtingen van de NAC JO12-1, druk dan op "de volgende link......."