· 

2017-10-07 JO12 NAC-PSV 3-7 (tg-C)


2017-10-07 JO12 NAC - PSV (tg-C)


NAC-PSV

Vanmiddag stond de confrontatie met de meer Oostelijke- en ook nog steeds veel grotere broer PSV namelijk op de rol, in de twin-game competitie.  Na de confrontatie van de JO12 afgelopen Woensdag tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord, op een heel veld, had ik het idee dat de "younsters" van NAC tegen PSV wel een goed resultaat zouden kunnen behalen.  Echter kon het O12 team van NAC alleen in de eerste paar blokjes van 10 minuten nog goed meekomen met de PSV jeugd, en zelfs een enkel partijtje winnen, echter moest het gaandeweg toch het initiatief aan de Oost-Brabanders laten.  Daardoor werd het na een mindere dag, ook een ietwat tegenvallend resultaat voor de NAC-clan.

 

Mannen volgende week weer beter, en beter weer......