· 

2017-10-17 sport en spel "Indoor Sports Parkzicht"


2017-10-17 sport en spel "Indoor Sports Parkzicht"


Zaalevenement "Indoor Sports Parkzicht" JO11 en JO12

 

Dinsdagmiddag werd er voor de NAC Jeugd onder 11 en -12  bij  "Indoor Sports Parkzicht", te Raamsdonksveer, een indoor event gehouden, leuk georganiseerd door de teamleiding. Dit ter afsluiting van het eerste seizoensdeel en om zoals werd gezegd, "om de jongens voor hun 5-daagse vakantie, nog even moe te maken". Nou dat laatste moet gelukt zijn want, in de door oud-Feyenoord talent gerunde sporthal, René van Dieren, was het twee uur bijna aan één stuk, volle bak gaan van de NAC-Youngsters. De komende dagen zullen de ouders vast nog kilo's zand thuis uit de bedden kunnen scheppen, zo werd er in de zandbak gestreden. Het evenement bestond uit een dubbele competitie, waarvan de eerste sessie bestond uit Beach voetbal, minivoetbal en Zaalvoetbal, in de tweede sessie was het zaalvoetbal vervangen door een mix tussen voetvolley en volleybal, maar dat maakte voor deze boys niets uit, er was een bal in het spel, dus we gaan los....   

 

De coaches van de zes teams, Ramon, Mohamed, Niels, Kevin Michael en de geblesseerde Karim, hadden in ieder geval een makkie vandaag. Geen van de coaches hoefde de  spelers aan te sporen om een "stappie" meer te doen, want de sportieve rivaliteit en vonken spatten er werkelijk vanaf.  Ondanks dat de vele duels best "pittig" waren bleef iedereen gelukkig wel schadevrij.  Tenslotte werd er vanuit de competitie stand, onder leiding van scheidsrechter Niels Hardeveld de finale gespeeld, tussen de teams van Ramon Krijnen en Michael Dingsdag.   Laatstgenoemde trok met een nipte 3-1, toch aan het langste eind. Maar dat mocht, voor de andere teams de pret niet drukken, want alle jongens hebben naar mijn idee een fijne middag gehad. Heren van de organisatie, bedankt hiervoor.....