· 

2017-11-04 JO12 NAC - ADO 6-4 (tg-C)


2017-11-04 JO12 NAC - ADO 6-4 (tg-C)
Afgelopen Zaterdagmiddag was het een komen en gaan van de NAC en ook ADO jeugd, op Sportpark Paradijs te Breda.  ADO kwam vandaag namelijk niet alleen met een onder 12 team naar Breda maar ook de onder 11 was gast op het Sportpark.  Het overvolle parkeerterrein, al ruim voor aanvang van de wedstrijden beloofde een grote publieke opkomst voor de "youngsters". Onder een stralend zonnetje werd van start gegaan en in de stromende regen verlieten beide teams, na afloop van de titanen strijd het veld. Op de veldjes werd met heel veel inzet gestreden. Het talrijke publiek werd getrakteerd op mooie voetbal acties, en heel veel sportieve strijd. Toch bleef het voetbal de boventoon voeren zodat je kunt zien dat de beide jeugd opleidingen op de goede weg zijn.  Even een puntje van aandacht, spelleiding laat de spelertjes niet te veel de "TV-maniertjes" (balletjes wegtrappen) overnemen, dat is onnodig. Tenslotte nog even groot compliment voor de heel jonge scheidsrechter, en de mensen die deze jongens hiervoor aanstellen, die met een geweldige leiding alles in goede banen leidde, top.  De eindstand vandaag, in doelpunten 11-10, de stand in wedstrijdpunten 6-4, voor de thuisclub.