· 

2017-11-11 JO12 Willem II - NAC 5-6 (tg-C)


2017-11-11 JO12 Willem II - NAC 5-6 (tg-C)


Kruikenstad - Kielegat 5-6 (goals 9-12)

Vandaag stond toevalligerwijs het duel, Willem II vs NAC in de twin-game competitie op het programma. Tijdens de wedstrijd om 11 uur 11, op vandaag de 11e dag, van de 11e maand, werden de wedstrijdjes gespeeld.  Op een meer dan waardige wijze werd door de beide "Youngster teams"  een gigantische mooie strijd op het kunstgras gelegd.

Zowel in alle linies werd er bij vlagen mooi voetbal gespeeld afgewisseld met felle maar faire duels en scrimmages. Het kon in deze wedstrijdjes alle kanten opgaan, maar vanmorgen waren de Geel-Zwarten  van NAC, duidelijk de bovenliggende partij, ondanks dat de tri-colores niet kansloos zijn geweest. Al met al werd het in "tg-punten" 5-6 en in "echte" doelpunten, 9-12 voor de Nooit Opgevende Altijd Doorgaande jeugd, van NAC.    Gefeliciteerd mannen.....!