· 

2017-11-18 JO12 NAC-Excelsior 4-6 (tg-C)


2017-11-18 JO12 NAC-Excelsior 4-6 (tg-C)


 

Vanmorgen 11.15u mochten de Geel/Zwarten van NAC aantreden tegen de mannen van Excelsior. Zoals in de eerste competitie wedstrijd  tegen de opponent alles lukte was het geluk  vanmorgen niet echt aan Bredase zijde. Waar het de laatste weken in de afronding aldoor net goed ging, lukte het vandaag absoluut niet. Wat wel opviel was dat de youngster's uit Breda wel het mooie van het spel hadden, echter was het de "beuk erin" mentaliteit gevolgd door het veelvuldig zoeken van hun power spits van deze tegenstander,  net iets te veel van het goede. Jammer maar helaas, maar toch heb ik het idee dat de NAC opleiding op de goede weg is. Volgende week het sterk geachte Sparta, wederom thuis, succes. Stan.d in goals vandaag 6-9