· 

2017-12-17 Afsluiting eerste seizoenshelft 2017-18


2017-12-16 Afsluiting eerste seizoenshelft 2017-18


Zaterdagochtend 16 december 2017, heeft de teambegeleiding in samenwerking met de ouders van de JO12 van NAC Breda een fantastisch team-uitje georganiseerd, ter afsluiting van de eerste seizoenshelft. Met man en macht is er gewerkt om het de kleine manschappen van de Geel/Zwarte brigade het naar de zin te maken. Er waren zelfs enkele spelers, die er om technisch voordeel uit te halen, hun eigen apparatuur mee te brengen.  De uitslag van het toernooi is tot op heden onbekend, maar dat de kleine heren er plezier aan beleefden, was aan het gejuich bij de doelpunten te horen, duidelijk. De begeleiding wil iedereen bedanken voor de medewerking, om er een succesvol geheel van te maken, en wenst iedereen plezierige feestdagen, een fijn uiteinde en een voorspoedig- en sportief begin van 2018.

(Sorry voor de foto's van mindere kwaliteit. Moet nog aan deze flitser wennen(RR))