· 

2018-05-12 JO12 NAC-FC Utrecht 13-6 (tg-C)


2018-05-12 JO12 NAC-FC Utrecht 13-6 (tg-C)


NAC jeugd onder  12 jaar, met  mooi - en aanvallend voetbal langs  de leeftijdgenoten van FC UtrechtZaterdagmiddag 12 mei, 13.00u, op het Sportpark Paradijs, van WDS, was het niet alleen qua weer, maar ook vanwege de sportieve prestaties, van zowel eerst de JO11 en daarna de JO12, heel goed vertoeven. Nadat eerst de JO11 van Niels Hardeveld al een prachtige 20-7 overwinning over de streep had getrokken, en het voorbeeld hadden gegeven. Moest later de JO12 van Michael Dingsdag,  dit voorbeeld volgen en waren zij met een meer dan knappe 13-6 de meerdere, van de voor deze gelegenheid in het Paars geklede FC Utrecht.

Het waren stuk voor stuk prachtige wedstrijd periodes, waarbij ook de FC Utrecht jeugd zich van hun beste kant lieten zien. Echter vandaag waren de NAC heren ongenaakbaar in de afronding.  Bijna iedere goed uitgevoerde aanval werd een 100% kans, waarbij in vele gevallen ook de afronding, goed tot spectaculair goed was met als resultaat fantastisch mooie goals.

 

Ook voor de fysio van de "BVO uit Breda", werd het een drukke dag, nadat eerst Moos, Ismaïl en ook Joris het veld voor behandeling (tijdelijk) moesten verlaten, werd er ook op voorhand vanuit de Utrechtse hoek een beroep op hem gedaan.  De "FC" had namelijk geen verzorger mee, maar onze "Bredase krasse knar", Louis was dadelijk bereidt om ook deze extra taak op zich te nemen. Chapeau ouwe reus, fantastisch gedaan.

 

Niet alleen de aanvallers waren qua spel in zeer goede doen, waarbij ik Senna wederom als mijn aanvallende MotM wil nomineren, maar ook verdedigend was namelijk "worm Koning" Storm met enkele spectaculaire reacties nagenoeg niet te passeren (mijn mening als RR).