· 

2018-10-14 Mijn 3e verjaardag in Nijkerkerveen


2018-10-14 Mijn 3e verjaardag in Nijkerkerveen


Druk op de grote foto, voor meer plaatjes.....


Zondagmiddag werd alweer mijn 3e verjaardag gevierd in Nijkerkerveen. Ik had een heerlijke dag met mijn vriendjes en vriendinnetjes, op mijn nieuwe tractor met grijper en aanhanger, en het Bob de Bouwer opblaaskussen.  Super was ook weer de "Catering" en al het eten, dat door Mama Jessica, tot in de puntjes was verzorgd.....

In de bediening veel "familie" die weer hun uiterste best hebben gedaan, om mijn verjaardag te laten slagen.  Papa die het mooie springkussen had opgebouwd, en Oma met de mooie pilonnen....

Ook  de twee mooie taarten, 1 van Mama en 1 van grote Broer Jeremy, waren mooi gemaakt, en zeker ook heeeeeel lekker.....

 

Namens mij, "Kleine Opa", oftewel Genairo bedankt allemaal.....