· 

2018-04-14 JO17 FC Utrecht-NAC 1-4 Competitie


2018-04-14 JO17 FC Utrecht-NAC 1-4 Competitie


JO17 NAC behaald een verdiende en klinkende overwinning  bij FC Utrecht
Zaterdagmiddag 17.00u. was de wedstrijd van de NAC "B junioren" in en tegen Utrecht. Het werd een wedstrijd met twee gezichten, de eerste helft een gelijk opgaande strijd, de tweede helft een groot overwicht van de Bredanaar's. Dat het de eerste helft nog niet van en leien dakje ging was voornamelijk te wijten, dat de linies niet helemaal sloten, en de middenvelders te vaak met de bal gingen lopen. Op ongeveer een kwart van de wedstrijd kwam NAC op een 0-1 voorsprong, door een mooie kopgoal van Tommy van Butselaar, uit een dito voorzet van Vieiri Kotzebue.   Ongeveer 5 minuten voor rust kwam FC Utrecht, vanuit  balverlies op het middenveld in balbezit, waarna de plaatselijke "FC" met een afstandsschot de uitstekend keepende Bart Verbruggen kansloos liet, 1-1.  De tweede helft een wisselend beeld, de NAC jeugd nam de overhand, en door een verkeerd ingeschat schot van Jim , ging de bal door de benen van keeper Carlito Welink, 1-2.  

De goal van Vieiri Kotzebue was zeker verdiend te noemen, na zijn vlotte dribbel actie vanaf rechts, werd de bal met precisie, in de lange hoek van het doel gelegd, 1-3.  

Dat NAC ook nog op 1-4 kon komen was eigenlijk voor de statistieken, maar een verkeerde terugspeelbal van de Utrecht nr3 Rick Meissen, werd onderschept door Hakim Mperanyi, die keeper fraai omspeelde en ook nog de 1-4 binnen tikte.

Heren naar mijn mening één van jullie best gespeelde wedstrijden, waarbij iedereen een niet aflatende werklust aan de dag hebben gelegd.  Heren een geweldig resultaat in een geweldige wedstrijd.....