· 

2018-05-08 JO17 NAC - SC Heerenveen 5-2 (Competitie)


2018-05-08 JO17 NAC - SC Heerenveen 5-2 (C)


Jeugd onder 17 van NAC, in tweede helft, verdiend langs SC HeerenveenVanavond Dinsdag 8 mei, 18.30u. werd op een zonovergoten dag van rond de 27 graden, door enkele jeugdteams van NAC op Sportpark Boeimeerin competitie verband afgetrapt.  Het werd een enerverende partijen waarbij de JO17 van NAC, de meerdere was van SC Heerenveen, en in een hoog tempo de Friese leeftijdgenoten de hielen lieten zien.  

Toch duurde het tot ruim in de tweede helft, dat de "Geel/Zwarte" brigade van Rogier Molhoek en consorten, SC Heerenveen over de knie legden, echt afstand konden nemen. 

Al met al een heel knappe overwinning van de talenten van NAC Breda, waardoor de hoogste divisie, beetje bij beetje, dichterbij komt. 

Heren ga zo door, dan zal het uiteindelijk doel worden bereikt, gefeliciteerd met de overwinning.  Nog even in alle eerlijkheid, ik weet niet of de eerste goal van NAC via Hakim Mperanyi, of de tweede voor de "Friese SC" van aanvoerder Westra, de mooiste was. Maar voor mij ze waren beide van grote schoonheid.

 

In mijn ogen de MotM vanavond, Sabir Agougil die met enkele onbaatzuchtige acties, van grote waarde was op het middenveld (RR).