· 

2018-05-12 JO11 NAC-Excelsior 20-7 (tg-C)


2018-05-12 JO11 NAC-Excelsior 20-7 (tg-C)


 

JO11 van NAC neemt ruim revanche voor Rotterdams verlies vorige week


Vanmorgen zaterdag 12 mei, 11.15u. mochten de mannen van Niels Hardeveld en consorten aantreden tegen de 3e professionele club uit Rotterdam, Excelsior. Volgens zeggen werden de mannen van trainer Niels, vorige week, niet kansloos- maar wel met een groot doelpunten verschil naar Breda teruggestuurd (15-2). Vandaag kregen deze jongens de kans om revanche te nemen. Ik was er getuige van dat ze deze kans met beide handen, als je dit over een team kunt zeggen, aangegrepen hebben.  De rollen waren geheel omgedraaid en op een niet mis te verstane manier werden de Rotterdamse jeugdtallentjes, met een 20-7 verlies naar huis gestuurd.

Heren het was een genot om te zien hoe jullie gedurende de hele wedstrijd druk op de ketel hielden, en een mooi resultaat hebben neergezet. Grote klasse.