· 

2018-05-28 JO12 NAC 6 1/10e terugblik op 2017-2018


JO12 NAC  geeft,  6 één 10e terugblik, op 2017-2018


Het "terugblikken", werd een heel leuke geste van ouders en spelers, JO12 NAC 2017-2018.....Vorige week maandag de 28e Mei 2018, werd in Hoeven het afscheid genomen van het seizoen 2017-2018, door de spelers en ouders van JO12 van NAC, Breda. Dit werd gedaan onder het genot van versnaperingen uit de Hollandse school maar ook enkele andere culturen.

 

Ook werden er een aantal terugblikken gedaan, naar de ervaringen en ontwikkelingen, van de gehele trainersstaf, en de begeleiding, inclusief ondergetekende, die ook allen in het zonnetje werden gezet. Mede door jullie inzet, kunde en jullie ontwikkeling, heeft hoofdtrainer Michael van de JO12, een mooie stap gedaan, om het diploma UEFA A Youth (TC1), in zijn bezit te krijgen.

 

 

 

Tevens werd er door de opgedane ervaring dit seizoen, een mooie transfer gemaakt door trainer Kevin, die naar het roemruchte RBC Roosendaal gaat, om daar zijn kunsten te laten zien. Elftalbegeleider Igo zal zijn hoofdtrainer volgen naar de volgende "klus" de JO15 van NAC, om daar wederom zijn belangrijke bijdrage(s) te kunnen leveren.

 

Daarnaast Joel heeft zijn stage plek, dit seizoen waar kunnen maken, voor zijn verdere schoolopleiding. Verzorger Louis zal waarschijnlijk volgend jaar weer zijn kneed-kunsten voor de Bredanaars gaan vertonen, voor een jonger Jeugdteam. Allen veel succes volgend seizoen met de nieuwe uitdaging.....

 

Ook de hoofdjeugd-opleiding, beter bekend als Eric H, werd met een "één 10e terukblikje" nog even geëerd, naar mijn mening een juiste beslissing van deze oudergroep.....

 

Dit was ook voor mij een leuke ervaring als jullie "Hoffotograaf", die nu even zelf een aantal keer op de korrel werd genomen, bedankt..... (RR)

Afscheid van jonge talentjes NAC JO12

Ook werd er, naar mijn mening misschien ietsje te vroeg, afscheid genomen van de NAC jeugdtalentjes, Richaro Janga, Senna de Vries en Teije Bokland, die een heel mooie foto kunstwerk van de spelers- en ouders aangeboden kregen. 

 

Heren houdt het NOAD hoog, en misschien dat er via een korte omweg toch, indien jullie je blijven inzetten, ontwikkelen, en dit natuurlijk ook willen, alsnog een mooie voetbal toekomst in het verschiet ligt (RR)


Het geschenk voor de trainer.....

 

 

Het geschenk voor de trainer, de spreuken zijn de opmerkingen, die hij gedurende het afgelopen seizoen heeft gedaan.....