· 

2018-06-12 Vooruitblik opening van de JO15 supporters pagina op Facebook


2018-06-12 Aankondiging opening van de NAC JO15 supporters pagina op FacebookOmschrijving van de groep "NAC Supporters JO15 2018-2019"
De groep heeft de vorm van een "besloten groep, met een open karakter", en is geactiveerd op 12 Juni 2018, om ouders, grootouders, familie en/of supporters van de NAC jeugd onder 15 jaar van 2018-2019, zoveel mogelijk "fotografisch" getuige te laten zijn van de verrichtingen van hun kinderen c.q. kleinkinderen, broertjes en neefjes.
Het gaat er dit jaar om het "Oude team JO13, Nieuwe team NAC JO15" van hun "oude trainer" zoveel mogelijk te ondersteunen, in "woord en plaat" ....  

 

Elk huidig lid kan aspirant-leden toevoegen, maar een beheerder of moderator moet ze nog wel goedkeuren, en doordrukken. Aan de aspirant-leden even het volgende, er kunnen door de beheerder enkele vragen worden gesteld, in welke verhouding je staat ten opzichte van de  JO15 jeugdspelers, zodat we voldoende kunnen filteren, om "vreemdelingen" buiten de groep te houden.

 

Elk lid kan andere aspirant-leden aanmelden, echter worden zij pas na goedkeuring van de beheerder of moderator, toegelaten.  Ieder lid is dan ook verantwoordelijk voor de door hun aangemelde aspirant-leden.


Veelal zullen de berichtjes worden aangevuld met een "Knop", zoals hiernaast uitgevoerd. Als je hierop drukt wordt je door gelinkt naar mijn "Google Foto's", waar je de foto's kunt bekijken.

De foto's zijn vrij te gebruiken, echter wel altijd de bronvermelding ajb.....

Voorbeeld, druk op de knop voor meer.....