· 

2018-07-07 JO15 NAC-Willem II 0-2 (Vr)


2018-07-07 JO15 NAC-Willem II 0-2 (Vr)


Beter voetbal levert niet altijd een beter resultaat op.....


Zoals de inleiding al zegt, "beter voetbal levert niet altijd een beter resultaat op", lijkt wel een beetje op Cruyffiaanse uitdrukking maar is een waarheid als een koe.  Vorige week was het team JO15 van NAC zeker niet de bovenliggende partij tegen tegen Ere-divisionist ADO Den Haag maar wist wel een mooie 2-1 overwinning,  uit het vuur te slepen.  Echter in het voetbal gaat het toch écht om de doelpunten, en mooi spel geld niet in de uitslag. Zo ook vandaag was dat zo. NAC had wel het beste van het spel, en ten opzichte van vorige week ook alweer wat meer voetbal in de ploeg.  Dat iedereen nog niet helemaal gewend is aan de hernieuwde aanpak bleek voornamelijk in het achterwege laten van door dekken en snel omschakelen als de situatie dat vereiste.  In deze laatste oefenwedstrijd vóór de zomerstop kon nog naar een lieve lust worden geëxperimenteerd, voordat hun laatste  "werkweek" , waar nog wederom weer een beetje kan worden "geschaafd" aan het team, en wat er wordt verwacht.....

 

Naar mijn mening was het veldspel alweer wat vooruit gegaan ten opzichte van vorige wedstrijd, echter was alleen het resultaat niet positief, 0-1 in de 6e minuut 2e helft en de 0-2 in de laatste seconde van de wedstrijd.  Naar mijn mening (de RR)  MotM voor deze week Sohayb  die met ouderwetse rushes over de vleugel iets extra's bracht, met een goede tweede plaats Corijn  (1e helft) 

 

Vandaag waren vanwege familie omstandigheden, Dano en Lars niet bij het team, Edwin en jongens vanaf deze plek sterkte gewenst.....