· 

2018-08-12 3e Dingsdag-dag


2018-08-12 3e Dingsdag-dag


Organisatie van de 3e, naar mijn mening, wederom geslaagde Dingsdag-Dag, door neef Leo.Zondag 12 augustus heeft onze neef Leo Crouwel voor de derde achtereenvolgende keer, de enige echte Dingsdag-dag georganiseerd. Ook dit keer had Leo weer voor alle kleine- en grote familieleden van de familie Dingsdag, zijn uiterste best gedaan om het iedereen naar de zin te maken.  De opkomst was wel iets minder dan de vorige versie van deze dag, maar daarom niet minder gezellig. De taart met de afbeelding van ons aller "Oma Emma Dingsdag" zag er mooi uit en was ook daarnaast ook lekker.....

 

Leo, het werd dit keer een Dingsdag-Dag met een lach en een traan, en naar mijn mening was het heel dapper om deze dag ondanks jouw ouderlijk verdriet, toch voor alle andere familieleden te willen organiseren.  Mijn motto is altijd "Que Sera Sera" maar om het verdriet aan de "Crouwel kant" van onze Dingsdag-familie, voor deze éne dag even opzij te zetten vind ik heel dapper en getuigen van grote klasse.....

Dat zelfs ook onze wereldreiziger met zijn lieve vriendin "àcte de présence"  gaf was bijzonder en werd zeer emotioneel.

 

Hopelijk kan jouw lieve jongen, die nog steeds gigantisch positief in het leven staat, nog een geweldige tijd doorbrengen, bij onze neef in het Verenigd Koninkrijk....

Ik hoop niet dat ik met dit berichtje voor het hoofd stoot, maar toch wilde ik dit even kwijt...

 

Leo ik wil je, en ik denk dat ik dit namens allemaal mag doen, bedanken voor de organisatie van deze Dingsdag-dag, je blijft onze kanjer.....