· 

2019-05-17 Vooruitblik JO19 NAC – NEC (C)


2019-05-17 Vooruitblik JO19 NAC – NEC (C)


Even een vooruitblik naar het aankomende duel, voor de JO19 van NAC Breda.  Zaterdag a.s. gaan de mannen uit Breda het opnemen tegen hun leeftijdgenoten uit Nijmegen. Nadat Feyenoord nu nog de huidige koploper, afgelopen weekend, werd verslagen met een mooie 3-2, en daarna een gelijkspel tegen het sterke FC Utrecht werd afgedwongen (met de jongens van NAC O18) moeten zij nu proberen om ook de laatste competitie wedstrijd tegen NEC, met een overwinning  af te sluiten.  Het zou voor deze jongens, die na de winterstop een soort van eindsprint hebben ingezet, een mooie competitie afsluiting betekenen....

 

De wedstrijd vangt aan om 12.30u. op het Sportpark Heksenwiel te Breda, waar het team van JO19 van NAC, zij al haar thuiswedstrijden hebben gespeeld. 

 

Waarschijnlijk is dat ook de laatste ontmoeting van jullie RR, voorlopig dit seizoen, met de altijd goed gemutste- hardwerkende vrijwilligers en kantinepersoneel, van de thuisclub Boeimeer, met daarnaast de altijd prettige vrijwilligers van NAC......  Bedankt voor jullie goede zorgen en de samenwerking, bij de thuiswedstrijden, van de NAC jeugdteams waar ik als Mokummer affiniteit mee heb of had.....