· 

2019-11-07 vooruitblik JO19 Almere City FC- NAC (c)

Competitie - Eredivisie


2019-11-07 vooruitblik JO19 Almere City FC- NAC


Zaterdagmiddag gaat het team van trainer Michael Dingsdag en zijn kompaan Robbie Haemhouts het opnemen tegen Almere City FC onder 19 jaar. Dit team is een ware topper verslinder gebleken, want tegen de grote  teams in de Eredivisie van het jeugdvoetbal, blijken zij keer op keer een "konijn uit de hoge hoed" te zijn.....  Ajax (1-4) en PSV (3-2), moesten er al aan geloven, maar tegen minder aansprekende verenigingen, alhoewel Feyenoord en AZ dit natuurlijk niet zijn, legden zij het loodje.....    

Dus de mannen uit Breda zijn gewaarschuwd en moeten zeker op hun hoede zijn om zaterdag niet in de Almeerder-messen te lopen. Maar ik ga ervan uit dat de beelden van de Almeerders zeker zullen zijn bekeken, door de geroutineerde staf.....

 

Bij de meeste uitwedstrijden komt het NAC publiek, al ware het een eerste team, in grote getale meegekomen.  Ik verwacht voor zaterdagmiddag zéker weer een zelfde aantal aan te treffen langs de Almeerder lijnen, om de Geel/Zwarten weer eens naar een overwinning te schreeuwen.  Misschien tot ziens "langs de lijn", dit is trouwens een aardige titel voor een radioprogramma (!) ..... (RR)