· 

2019-11-13 NAC wint besloten oefenwedstrijd van KAA Gent


NAC wint besloten oefenwedstrijd van KAA Gent


Gylermo Siereveld maakt winnend NAC-debuut achter gesloten deuren


Gylermo en Eric Hellemons    (C) Bron PZC.nl
Gylermo en Eric Hellemons (C) Bron PZC.nl

Gylermo Siereveld bij NAC beter bekend als Gylermo Misaine, is de zoon van Giovanni Siereveld (ex-speler van Hoek, Kloetinge en Vlissingen en nu trainer van Luctor Heinkenszand), en pas bezig aan zijn eerste seizoen in Breda, waar ze zeer tevreden zijn over de Zeeuwse jongeling.
Hij kwam afgelopen zomer over van JVOZ onder 17 en speelt bij NAC in de onder 19.

De afgelopen dagen, tijdens de interlandperiode, trainde de jonge Siereveld al mee met de selectie van trainer Ruud Brood. Woensdag mocht hij ook zijn eerste minuten maken in de hoofdmacht. Tijdens een besloten oefenduel met de Belgische nummer twee AA Gent viel de Zeeuw in de tweede helft in en hielp zijn ploeg aan een ruime 4-0-overwinning. Ook Jan-Paul van Hecke deed mee bij NAC.