· 

2019-02-15 Vooruitblik JO15 Almere City -NAC (C)


2019-02-15 Aankondiging JO15 Almere City-NAC


Aankomende Zaterdagmiddag, 16 Februari 2019, zal het team van de NAC jeugd onder 15 jaar, aantreden tegen de leeftijdgenoten van- en in en tegen Almere tegen de plaatselijke FC.  De wedstrijd vangt aan om 12.00u. op Sportpark Fanny Blankers-Koen te Almere.

 

In de derde wedstrijd na de winterstop, in de eerste divisie van de KNVB, zullen de mannen van trainer Michael Dingsdag, assistent Steven van der Vliet en elftalbegeleider Andre Lens, uw steun goed kunnen gebruiken. De scheidsrechter zal aan NAC zijde, worden ondersteund door scheidsrechters-assistent James Bush. De verzorging wordt uitgevoerd door de heren Jens de Zwarte of Mark Koks..... 

Kom allen om deze jonge mannen te ondersteunen, in de in de aanloop naar hun eventuele professionele carrière.....