· 

2019-03-28 Vooruitblik JO19 NAC-AZ (C)


2019-03-28 Vooruitblik JO19 NAC-AZ (C)


Aankomende Zaterdagmiddag, 30 maart 2019, zal het team van de NAC jeugd onder 19 jaar, aantreden tegen de leeftijdgenoten van AZ, uit Alkmaar.

De wedstrijd vindt plaats om 12.30 u. op Sportpark Heksenwiel te Breda.

 

De eerdere partijen dit seizoen eindigden, in een knappe 1-0 thuiswinst in Breda, en een 3-1 verlies in Almaar.....   Dus zien wat dit keer het resultaat gaat worden, tegen koploper AZ. Kom allen kijken naar deze jonge talenten, zodat je later kunt vertellen, die heb ik ooit nog bij NAC óf AZ, in de jeugd zien spelen.... 

 

Saillant detail Zaterdagmiddag, voor het eerst dit seizoen, wordt door de JO19 gespeeld, onder een andere coach. Deze week is namelijk de oorspronkelijke trainer van dit team,  Willem Weijs, als assistent doorgeschoven naar het eerste elftal, waardoor de plaats van trainer JO19 van NAC vrijkwam. Michael Dingsdag werd benaderd om het stokje, voor de komende 8 wedstrijden, over te nemen.  Trainer, veel succes met dit talentvolle team.

 

Echter op dit moment moet dit team, weliswaar tegen alle verhoudingen in, en na een verlengd verblijf in het bovenste deel van de Ere-divisie , met één van de onderste plaatsen  genoegen nemen..... Ondanks deze stand is een langer verblijf in de Ere-divisie door Willem Weijs al gewaarborgd.....