· 

2019-04-04 Vooruitblik JO19 Ajax-NAC (C)


2019-04-04 Vooruitblik JO19 Ajax-NAC (C)


Aankomende Zaterdagmiddag, 6 april 2019, 14.30 u., zal het team van de NAC jeugd onder 19 jaar, in Amsterdam op Sportpark "De Toekomst", aantreden tegen de leeftijdgenoten van de huidige nummer 2, Ajax.

 

De twee voorgaande competitie wedstrijden was het in Amsterdam een nipt 3-2 verlies in de blessure tijd, gevolgd door een iets ruimer verschil in de thuiswedstrijd, 0-3. 

Ook hadden de mannen JO19 van NAC niet bijster gelukkig geloot in de beker. In de achtste finales trof het wederom Ajax, na verlenging en penalties waren de Amsterdammers net een maatje te groot 1-1 (4-5).

 

Dus zoals je ziet kan het ook, met deze aankomende wedstrijd in het verschiet, weer alle kanten op gaan.....   Hopelijk nu een keer in het voordeel van de Geel/Zwarten, heren veel succes..... in Mokum.....