· 

2019-04-16 testimonial JO19 NAC vs Japan 0-4 (vr)


2019-04-16 testimonial JO19 NAC vs Japan 0-4 (vr)Verdiende nederlaag van gelegenheidselftal JO19 NAC, tegen Japans College team..... 0-4...

Afgelopen dinsdag middag 16.00u. was er een wedstrijd van een team van NAC onder 19 jaar in het veld, tegen een College team uit Japan. Deze wedstrijd was ingelast om de "nieuwe NAC'ers" een platform te geven om hun kunsten te kunnen vertonen, aan de NAC opleiders. En tevens de spelers die normaliter wat minder aan spelen toekomen, of terug moeten komen van blessures, weer speelminuten te geven. Enkele spelers lieten zien dat het voor de trainer best lastig is, om zijn keuzes te moeten maken......

 

Dit team uit Japan, waarvoor uit heel Japan de talenten naar dit college toe worden gehaald, liet zien dat er tussen de 26 meegebrachte spelers, best wat talentjes zitten.  Een paar van de buitenspelers zaten niet op de brommer,  eigenlijk waren het meer Honda motoren. Het is een team dat eigenlijk ook de aanvulling is voor het Japanse team onder 19.  Voor deze wedstrijd tegen NAC had dit team ook al tegen Ajax (0-2) en FC Utrecht (2-7) geoefend, met de 0-4 in Breda was het dus de derde overwinning voor de mannen uit Nippon.....  En zeker niet onverdiend.....