· 

2019-05-09 Vooruitblik JO19 NAC – Feyenoord (C)


2019-05-09 Vooruitblik JO19 NAC – Feyenoord (C)


Even een vooruitblik naar het aankomende weekend, voor de JO19 van NAC Breda.  Zaterdag a.s. gaan de mannen uit Breda het opnemen tegen hun leeftijdgenoten uit Rotterdam, Feyenoord. De huidige koploper, onder leiding van oud-International Dirk Kuyt, is aan een goed seizoen bezig, vorige week bonden zij de mannen van Ajax aan de zegekar, met 5-3.  Daarentegen zijn de heren van NAC JO19 ook aan een goede serie bezig, afgelopen Dinsdagavond, waren zij te gast bij SBV Vitesse, te Arnhem. De Arnhemmers waren, ondanks dat de eindstand anders doet geloven, niet helemaal kansloos maar gingen er wel vanaf met een 0-4, voor NAC.  De mannen  van Michael Dingsdag, hadden de Zaterdag ervoor ook een mooi resultaat tegen PSV behaald, 1-1. Nu moeten zij ook tegen de koploper laten zien dat het geen uitschieters zijn geweest, en dat zij ook de Rotterdammers punten kunnen afsnoepen..... 

 

 

Kom dus allen deze jonge mannen van NAC aanmoedigen, aankomende Zaterdag 12.30u., bij hun thuiswedstrijd, op “Sporkpark Heksenwiel”, op de velden van voetbal vereniging “Boeimeer”.