· 

2019-05-14 JO18 NAC-FC Utrecht 1-1 (vr)


2019-05-14 JO18 NAC-FC Utrecht 1-1 (vr)


 

Vriendschappelijke match van de JO18(!) van NAC tegen FC Utrecht eindigt in een  gezapige 1-1.....


Vriendschappelijke match van de JO18(!) van NAC tegen FC Utrecht eindigt in een  gezapige 1-1.....

 

Zoals de aanhef al aangeeft, was het Dinsdagmiddag niet geheel en al de wedstrijd van het attractieve voetbal. Zeker niet wat de enkele opgekomen supporters ervan hadden verwacht, na het succes van de laatste weken. Echter staat er niet voor niets een uitroep teken in de kop. NAC heeft normaliter geen onder 18. dus vandaag was er een mix gemaakt tussen, meest de JO17 en de jongste heren, die gezien de leeftijd konden spelen  uit de JO19.  Het was niet allemaal droefenis, maar de spellust spatte er niet echt vanaf.....

 

Al vlot in de wedstrijd was het NAC dat de leiding nam , maar was FC Utrecht de gevaarlijkste van de twee teams.  Zij kwamen dan ook binnen het half uur weer terug in de wedstrijd. Niet onverdiend, want diverse keren werd keeper Michel van Butselaar op de proef gesteld, maar "de Buts" was l;astig te passeren.  De 1-0 van NAC was een voorzet van broer(tje) Tommy van Butselaar, vanf de NAC linkerflank, werd goed ingeschoten door de rappe Beslan Sagov.  De naam van de FC Utrecht doelpuntenmaker moet ik jullie schuldig blijven. 

 

Nadat Wessel Kerckhoffs van de onder 17 geblesseerd het veld verliet, kwam de aanjager en mede-spelmaker  van de onder 19, Sabir Agougil in het veld, dat  maakte het veldspel wel sneller en werd ook de pot daardoor ietwat aantrekkelijker.  Deze wedstrijd, leverde in de tweede helft een gelijk spelbeeld op, echter waren de aanvallers vandaag, aan beide kanten niet scherp genoeg.  FC Utrecht raakte tweemaal de lat terwijl NAC dit eenmaal deed. Echter leverde dit geen  winnaar op, en was de 1-1 een redelijke weergave van de partij.....  Tenminste door een ietwat Geel/Zwarte bril gezien.....   (RR)