· 

2019-06-29 nJO19 VVV-NAC 0-1 (vr)


2019-06-29 nJO15 VVV-NAC 0-1 (vr)


Eerste "friendly game" eindigd in 0-1 uit overwinning van het nieuwe NAC onder 19 jaar, seizoen 2019-2020


De eerste oefenwedstrijd zit er alweer op. Een 0-1 uitslag in Bredaas voordeel, die doet vermoeden dat het een zouteloze pot zou zijn geweest, maar het tegenovergestelde is waar. De uitslag doet onder voor de vele mogelijkheden, kansen, paal en latjes die werden gemist of -geraakt. Dat het met de conditie er zeer goed voorstaat, is geen eufemisme.

 

Van begin tot einde werd er, door beide ploegen, in een moordend tempo gespeeld, en mooie staaltjes voetbal op de mat gelegd. De "nieuwelingen" in het NAC team wisten zich nu al goed te profileren, en lieten zien dat het vernieuwde scoutingsapparaat niet had zitten pitten, en dit keer de oogjes goed "de kost" hadden gegeven. Weliswaar had zoals eerder aangegeven de stand veel hoger kunnen uitvallen, maar dat gold voor beide kanten.  Toch was het NAC spel net iets geraffineerder, waardoor zelfs na de (ten onrechte) afgekeurde goal van Dailon Rocha Livramento, de overwinning door Boris van Schuppen, na super voorbereidend werk van Pjotr Kestens, over de streep werd getrokken (88e minuut).

 

Er werd in diverse formaties gespeeld, hier de start opstelling:  Bart, Assim (46. Sven), Gylermo (60. Mathijs) , Rico (70. Assim), Jim, Mathijs (46. Martijn), Boris (c), Sil, Pjotr, (46.Wessel), Vieri (80. Pjotr), Beslan (8. Dailon). Niet fit: Daan, Rik.

 

 

Zoals de reeds "lang gearriveerde" lezers van dit fotoblog weten, komen alle op en aanmerkingen-, reacties op-, en meningen geheel op mijn conto.

Ook de wekelijkse "uitverkoren" MothM kan verschillen met jullie persoonlijke mening, maar is niet gestoeld op enige voorkeur, of promotie van spelers.....  

Deze wedstrijd was de absolute MotM uit de JOVZ-jeugdopleiding nieuwkomer, Gylermo Missaine (Razende Reporter).....