· 

2019-08-04 4e Dingsdag-dag


2019-08-04 4e Dingsdag-dag


(Druk op de onderstaande link voor de plaatjes)

 

Wederom een zonnige- en succesvolle  4e Dingsdag familie dag


Gistermiddag was het weer een gezellig samenkomen van de "Dingsdag'jes" op het terras van café de Oude Schaeper.  Het was alweer een jaar geleden dat de meeste van deze groep mensen, elkaar weer ontmoetten.  Wederom had de organisator van het eerste uur, neef Leo Crouwel, één van de Dingsdag familie leden het initiatief genomen, om de mensen weer bij elkaar te halen. Helaas was de animo, ondanks zijn verwoede pogingen iedereen te animeren, door verschillende omstandigheden ietsjes minder dan de afgelopen jaren, het geval is geweest.  Daarom juist is mijn respect voor deze vrijbuiter niet minder, en wil ik hem weliswaar ongevraagd, maar uit naam van alle aanwezigen bedanken voor de organisatie van dit gezellige jaarlijkse evenement.

 

Om het lustrum van de jaarlijkse Dingsdag-dag te vieren willen wij hier een ietwat andere draai aangeven, en zoals het er nu uitziet, op een andere locatie houden. Nadere informatie volgt, maar dan zijn we alweer een jaartje verder.....   Leo bedankt..... !