· 

2019-08-17 JO19 NAC-ADO 0-1 (vr)


2019-08-17 JO19 NAC-ADO 0-1 (vr)


NAC legt het af tegen goed voetballend ADO Den Haag.....


NAC legt het af tegen goed voetballend ADO Den Haag.....

 

In de eerste helft speelde NAC JO19 in enkele situaties fantastisch door de lijnen heen, maar er werd onnodig veel balverlies in de opbouw door de as geleden.

NAC liet zich dwingen tot in dribbelen terwijl de mogelijkheden hiervoor  er nog niet aanwezig was.

 

 

 

ADO maakte koppeltjes op het middenveld waardoor er onnodig veel balverlies werd geleden, in de driehoek, en het afmaken werd er veelal ongeduldig gehandeld, zodat ADO genoeg tijd kreeg om de bal via de keeper te verplaatsen.Hierdoor moesten er onnodig veel meters meer worden gemaakt. 

 

Het creëren van uitgespeelde kansen, was vandaag niet optimaal,  maar de kansen die NAC kreeg kwamen wel door het creëren van een overtal van achteruit.

 

 

 

 

Wel  kwamen de Geel/Zwarten de in de door de trainers van te voren gevraagde 4/4/2 met drukzetten, toch lieten zijn ADO meerdere keren  ontsnappen via de backs.  Vaak knepen de buitenspelers knepen iets te ver naar binnen, richting de nr6 positie, waardoor 1 aanname van de ADO flankspelers genoeg was om de bal vrij voor te geven.

 

 

 

Wel goed om te zien dat we voetballend de oplossing moeten gaan vinden dit jaar over de grond. Hadden te weinig dreiging via de flanken om tot kansen te komen.

 

Opstelling: Bart, Assim, Gylermo, Rico, Jim, Mathijs, Boris, Sabir (25. Martijn) Beslan 45 min blessure hoofd),  Martijn er weer uit in de rust) Pjotr, Dailon, Vieiri. ( later Sven voor Assim en Milan voor Pjotr)

 

 

Mijn MotM, vandaag Jim Verhulst, sterk opkomen, mooie acties (RR)