Ā Ā·Ā 

2019-08-11 etentje voor onze 40 jarig huwelijksdag ( 17-08-1979 - 17-08-2019 )


2019-08-11 etentje voor onze 40 jarig huwelijksdagĀ  ( 17-08-1979 - 17-08-2019 )


Het is ongeveer 60 jaar geleden dat wij elkaar, zonder het te weten hebben ontmoet. Het gebeurde in een reiswieg, waar wij als baby's naast elkaar de dag hebben doorgebracht, tijdens een visuitje van onze beider families. Wat ik van anderen heb begrepen, kon je toen al niet van mij afblijven...! Onze paden bleven elkaar kruizen. Zes jaar later kwamen we elkaar weer tegen, op de "lagere school", en vanaf die tijd wilde je al "verkering".
Ik wilde daar niet aan, "zei ik natuurlijk: als stoere boy", tenminste tegenover mijn vriendjes...... Heimelijk wel hoor, maar je moet je niet laten kennen šŸ˜‰

Ā 

Na de lagere school waren we "even uit elkaar". Maar toch kruiste onze paden zich weer op de "Camping", waar menige jeugdliefde uitgroeide tot een waar "liefdesgeluk" en huwelijk.
De jeugdpuistjes op de wangen, een knipperlicht relatie van paar "seizoenen", en de "visclub" Ʃn de keuken van ons CafƩ, de "dijk van Medemblik" deden de rest.

Op 15 jarige leeftijd, nog tijdens het voortgezet onderwijs, kregen we echt "verkering". Na een paar jaar gingen wij ons zelfs nog ouderwets "verloven", gebouw de Palm, hartje Jordaan waar wij een deel van onze jeugd hebben doorgebracht. WĆ©Ć©r een paar later trouwden we, op een regenachtige dag, 17 augustus 1979, te Weesp, omdat "daar de entourage zo mooi was".....

Ā 

In de afgelopen jaren hebben wij menige "verbintenis" op de klippen zien lopen. Want tegenwoordig lijkt het dat de mensen, bij een klein "griepje in het huwelijk", direct het bijltje er bij neer gooien. Toch heeft onze verbintenis, al de jaren die we saampjes hebben doorgebracht, en Ć©cht "lief en leed", oftewel "for richer or for poorer in sickness and in health", makkelijk standgehouden.

K'weet dat ik niet altijd even "handelbaar" ben, en dat er mensen zijn die vinden dat je een "lintje" verdiend, omdat je het zolang met mij hebt volgehouden. Maar volgens mij is dat schertsend.... tenminste daar ga ik vanuit.... šŸ˜‰

Ā 

Mop ik hoop, langer dan de huidige 40 jaar, de tijd op deze aardkloot met jou te kunnen delen. ik houd nog steeds van jou....!!! ā¤

Ā 

( alle aanwezigen op ons "intieme" dinertje, vorige week Zondag, bedankt voor alle leuke cadeaus die we van jullie hebben gekregen )