· 

2019-08-23 Vooruitblik JO19 Vitesse Arnhem NAC Breda (vr)


2019-08-23 Vooruitblik JO19 Vitesse vs NAC (vr)


Morgenmiddag, Zaterdag 24 augustus, 14.30u zal het team van Michael Dingsdag en Robbie Haemhouts, de onder 19 van NAC Breda, het opnemen tegen de mannen van Theo Janssen en Dennis van Beukering, Vitesse Arnhem onder 19 jaar.

Deze wedstrijd zal gaan zich afspelen op het mooie "Nationaal Sportcentrum Papendal", waar de Vitesse jeugd, onder het postuum toeziend oog van het veel te vroeg overleden, clubicoon Theo Bos, haar thuiswedstrijden speelt.

Vorig seizoen wist de formatie uit Breda, tweemaal in competitieverband van de Arnhemmers te winnen, maar de opponenten zullen er alles aan willen doen om voor hun, het tij te keren.

 

Kom allen naar Arnhem, om de mannen uit Breda een hart onder de riem te steken.  Ook in deze groep zitten weer enkele Pareltjes, die misschien al volgend seizoen, bij de hoofdmacht bij Parel van het Zuiden kunnen aansluiten.