· 

2019-09-05 Vooruitblik JO19 AZ-NAC Breda (vr)


2019-09-05 Vooruitblik JO19 AZ-NAC Breda (vr)Komende zaterdagmiddag, (let op !) aanvang 15.00 uur, trappen de mannen van Michael Dingsdag en Robbie Haemhouts af, tegen de mannen van AZ.  Vorig seizoen waren zij voor lange tijd de koploper in de Ere-divie voor jeugd teams onder 19 jaar. Helaas voor hen wisten zij dit niet tot het einde vast te houden en gingen de mannen van John Heitinga, Ajax onder 19, met het kampioenschap en de eer strijken.  Mede door de geleverde inspanningen van NAC tegen Feyenoord (3-1), waardoor laatstgenoemde koploper af was.....

 

Zaterdag een ontmoeting tussen twee BVO's waar zij beide kunnen bogen op een goede jeugdopleiding, door alle leeftijd-categorieën heen, waarvan de "top 3" vaak kan profiteren. Echter bij AZ blijven de jeugdspelers meest langer in de jeugdopleiding hangen dan bij NAC, omdat zij veelal meer kunnen bieden aan de jongelingen, dan de BVO uit Brabant.......