· 

2019-09-10 Vooruitblik JO19 Vitesse - NAC (c)


2019-09-10 Vooruitblik JO19 Vitesse - NAC (c)


Zaterdag 14 september 2019, 14.30u. zal het team van Michael Dingsdag en Robbie Haemhouts, de onder 19 van NAC Breda, het opnemen tegen de mannen van Theo Janssen en Dennis van Beukering, Vitesse Arnhem onder 19 jaar. Het is alweer de tweede ontmoeting binnen een zeer korte periode.  Onlangs, ongeveer een maandje terug, werd er ook al geoefend in Arnhem, op het mooie "Nationaal Sportcentrum Papendal", waar de Vitesse jeugd, onder het postuum toeziend oog van het veel te vroeg overleden, clubicoon Theo Bos, haar thuiswedstrijden speelt.  Deze wedstrijd gespeeld in de bloedhitte, eindigde in een ietwat geflatteerde 0-4 voor de Geel/Zwarten, maar dan wel de Geel/Zwarten  uit Breda....  Vanuit goed ingelichte bronnen heeft de trainersstaf vernomen dat er enkele wijzigingen in het Vitesse team zal worden doorgevoerd, waarmee zij in kracht zouden zijn toegenomen.  We zullen het zien..... 

 

Vorig seizoen wist de formatie uit Breda, wel tweemaal in competitieverband van de Arnhemmers te winnen, maar de opponenten zullen er alles aan willen doen om voor hun, het tij te keren.

 

Net als een paar weekjes terug roep ik jullie op om allen naar Arnhem te komen, en de mannen uit Breda een hart onder de riem te steken.  Ook in deze groep zitten weer enkele Pareltjes, die misschien al volgend seizoen, bij de hoofdmacht bij Parel van het Zuiden kunnen aansluiten.