· 

2019-09-24 JO19 Vooruitblik F.C.Twente-NAC (c)


2019-09-24 JO19 Vooruitblik F.C.Twente-NAC (c)


 

Morgenavond alweer raak voor de JO19 van NAC, want Woensdag avond 19:00u., Trainingscentrum F.C.Twente, aan de Kuipersdijk 40, Hengelo. treden zij aan tegen de JO19 van FC Twente. 
Het afgelopen weekeinde was het even slikken voor de mannen uit Breda, toen zij tegen AZ, want ondanks de attractieve manier waarop zij ten strijde trokken, het onderspit moesten delven.  Nu de kans om deze misstap te corrigeren, tegen een FC Twente waar, door mij, niet zoveel over te vertellen valt.  Want na het doorschuiven van de oude- en nieuwe trainer vorig seizoen, werd daarna niet meer tegen elkaar gespeeld. We gaan het zien, tenminste als je daar aanwezig bent, om de jongens een hart onder de riem te steken en ze aan te moedigen..... (RR)